Within Temptanionin Sharon: Luulin, että joulupukki on Coca Colan keksintö

23.12.2013 18:48 -

Hollantilaisen yhtyeen Within Temptationin solisti Sharon den Adelen vieraili Helsingissä puhumassa yhtyeen kuudennesta albumista Hydra, joka julkaistaan 31. tammikuuta 2014. Radio Nova tiedusteli samalla Sharonin joulusuunnitelmista.

- Joulu on minulle outoa aikaa, en halua istua silloin kotona kahta päivää. Suunnittelen aina jotain muualle. Tietysti joulun ympärille, mutta en vain halua olla silloin kotona. Liikaa rakkautta, Sharon nauraa.

- Tunnen kyllä rakkautta, mutta minulle kaikki se jouluhössötys on vain liikaa. Se ruoka, kaikki keskenään... minä tarvitsen tilaa. Tietysti vietän joulua perheeni kanssa.

Sharonille tuli yllätyksenä kesken haastattelun, että joulupukki on Suomesta.

- Mitä! Joulupukki asuu Suomessa? Älä nyt nirhaa minua. Kuulin siitä nyt ensimmäisen kerran. Luulin, että joulupukilla on jotain tekemistä Coca Colan kanssa. Se kehittyi joskus 50-luvulla tai jotain? Eikö muka? Menen heti lukemaan kaiken Wikipediasta, Sharon lupaa.

Coca Cola toki antoi joulupukille punaisen nutun, mutta alkujaan hahmo on kotoisin Turkista.



Mikä joulukappale on tehnyt Sharoniin erityisen vaikutuksen?

- Minun täytyy sanoa, että rakastuin alkujaan Frankie Goes to Hollywoodin The Power of Love  -kappaleeseen. Teimme radioon cover-albumia viime vuonna Belgiassa ja teimme tästä kappaleesta oman versiomme. Rakastuin siihen kappaleeseen. Kukaan ei voi laulaa sitä, kuten Frankie Goes to Hollywood teki, mutta The Power of Love on ollut suosikkijoulukappaleeni, Sharon kertoo ja tarkoittaa biisistä tehtyä jouluversiota. (Katso video)



Voisiko Within Temptation tehdä tulevaisuudessa joululevyn?

- Ehkä. Ei varmaan suoranaista joululevyä, mutta jokin sellainen, mistä voisi aistia joulun tunnelmaa. Jotain romanttista, lumista, myyttistä, mutta ei kulkusia! Ei missään tapauksessa, eikä joulupukkeja, Sharon hihittää ja pyytää anteeksi kaikilta suomalaisilta joulun ystäviltä.



(Radio Nova)

Kilpailut

Uusimmat