Entinen teinitähti Konsta Hietanen palaa musiikin pariin: "Olin todella erilainen jalkapalloilija"

03.12.2013 13:50 -

Konsta Hietanen on entinen tenavatähti, leffatähti ja futistähti. Konsta muistetaan 90-luvun lapsitähtenä, mutta sittemmin mies on tullut tutuksi jalkapallokentiltä FC Lahden ja Myllykosken MYPA:n riveistä. Nyt on aika palata musiikin pariin.

Kuuntele koko haastattelu:

Hietasen Vox Ratio -yhtyeen kappale Let's hide away sai tiistaina radioensi-iltansa Radio Novan taajuuksilla, kun Enbuske & Linnanahde Crew laittoi biisin eetteristä ulos ja tavoitti Konstan puhelimen päähän.

Kuinka Konsta suhtautuu itse menneisyyteensä lapsitähtenä?

- Kyllähän ne mukana tulevat varmasti hautaan asti, eikä siinä mitään vikaa ole. Ne on hienoja juttuja. Jalkapallon saralla sai olla jalkapalloilija, Konsta kertoi.

Konsta päätti itse vetäytyä musiikista ja viihteen maailmasta teini-iässä, keskittyäkseen jalkapalloon.

- Huomasin elokuvaroolien aikoihin, että mikäli ryhtyy ammattilaispelaajaksi ei voi olla jatkuvasti keikoilla tai näyttelemässä. Tuli tehtyä jo aika pienenä valinta: nyt futista ja katsotaan myöhemmin muuta.

- Olin ehkä todella erilainen jalkapalloilija, mitä tulen sitten olemaan sähkökitaran kanssa lavalla, Konsta miettii.



Miten musiikkijutut jatkuvat tästä eteenpäin?

- Nyt on biisi (Let's Hide Away) ulkona. Koko biisi ja video tulevat myöhemmin julki. Meillä ei ole tällä hetkellä levy-yhtiötä. Pari viritystä on ollut, mutta haluan sen oikeanlaisen. Biisejä on hirveästi, koska olen valmistautunut tähän hetkeen 4-5 vuotta.

- Musiikkityössä ei ole mikään kiire. Jos homma alkaa rullaamaan, en rupea sitä estelemäänkään, Konsta tuumaa.

Kuva: Konsta Hietanen Facebook

(Radio Nova)

Kilpailut

Uusimmat