Radio Nova avasi joulun koko Suomelle

24.11.2013 12:24 -

Radio Nova oli mukana Helsingin Aleksin joulukadun avajaisissa ja välitti tunnelmat koko Suomelle sunnuntaina 24. marraskuuta.

Radio Novan Matkaradio jalkautuu Senaatintorille! Siellä voit myös virittäytyä joulu tunnelmaan kolme tuntisen erikoislähetyksen parissa. Tuomiokirkon portaiden virallisessa avausseremoniassa tullaan näkemään ja kuulemaan taajuudeltamme tuttuja kasvoja!

<cms gallery "Joulukadun avajaiset 2013" "10" />

Kuuntelemalla Radio Novaa pääset tapahtumaan mukaan missä päin suomea ikinä liikutkaan. Studiossa orkesteria johtaa Maria Leppänen. Joulun avaus –special su 24. marraskuuta klo 13-16.

Koko ohjelman ajan kuullaan poikkeuksellisesti joulumusiikkia.

Lisäksi avajaisissa ovat mukana Radio Novan Annika Metsäketo, Sari Seppälä sekä Aku Laitinen, jotka välittävät tunnelmat niin Lastenklinikan osasto 10 ratikasta, Kaunialan sotavammasairaalan veteraanien matkasta kuin avajaisyleisön joukosta. Ja kuulemme varmasti myös Joulupukin kuulumiset joulunaluskiireistä.

Radio Novan verkkosivuilla (plus Twitter, Facebook ja Instagram) voit seurata tunnelmapaloja joulun avauksesta kuvilla väritettynä koko lähetyksen ajan.

Tule mukaan paikan päälle tai virittäydy taajuudelle!

ps. Joulunradio on avattu radionova.fi -sivuilla! Voit kuunnella joulumusiikkia milloin haluat!

Kuvat: Shutterstock

(Radio Nova)

Kilpailut

Uusimmat