Megatähtiä tuottanut ja miksannut huippu-dj Suomeen marraskuussa!

16.10.2013 21:33 -

Klubimusiikin huippu-DJ-nimiin lukeutuva Diplo saapuu keikalle Suomeen marraskuussa.

Vastikään uuden ”Revolution”-EP:n julkaissut Diplo esiintyy Helsingin The Circuksessa keskiviikkona 13. marraskuuta.

Diplo, eli Wesley Pentz nousi maineeseen jo omaperäisellä debyyttilevyllään ”Florida” (2004), jonka myötä Diplo päätyi tekemään yhteistyötä brittiläis-srilankalaisen M.I.A.:n kanssa tämän debyyttialbumille.

Sittemmin Pentz on tuottanut ja remiksannut lukuisia huippuartisteja, esimerkiksi Missy Elliotia, Britney Spearsia, Beyoncéa, Usheria, Beckiä ja Radioheadia.

Vuonna 2009 Diplo löi hynttyyt yhteen Switchin eli Dave Taylorin kanssa ja muodostui futuristista dancehallia esittävä, zombie- ja vampyyrivisuaaleilla leikittelevä Major Lazer. Sittemmin Major Lazerista on muodostunut enemmänkin Diplon oma projekti, jossa vaikuttavat Switchin sijasta Jillionaire ja Walshy Fire. Major Lazer piipahti Suomessa viimeksi kesällä loppuunmyydyllä keikalla Helsingin Kaapelitehtaalla.

Diplo tunnetaan ennakkoluulottomana musiikintekijänä, jonka käsissä electronica, hip hop, dubstep, Miami Bass ja 80-luvun pop yhdistyvät raja-aidat kaatavaksi kollasiksi. Hänet on rankattu korkealle erilaisissa äänestyksissä vuosien varrella ja valittu jo vuonna 2005 Spin-lehdessä Vuoden DJ:ksi.

KEIKKA:
Diplo (USA)
Ke 13.11.2013 Helsinki, The Circus
Ovet klo 20, ikäraja K-18

LIPUT:
Myyntiin pe 18.10.2013 klo 9 Lippupalvelun myyntipisteissä

Kuva: Shutterstock

(Radio Nova)

Kilpailut

Uusimmat