Neljänsuora tarjoaa vaihtoehdon "somessa vallitsevalle puspusjeejee-meiningille"

12.09.2013 19:59 -

Syksyn Sävelessä kilpaileva Neljänsuora on hiljattain perustanut Instagram-tilin (@neljansuora).

Sinne on heti alusta asti ilmestynyt yllättävän paljon kuvia rekoista. Instagramin päivittämisestä vastaa pääasiassa Neljänsuoran basisti Jussi Välimaa. Mistä oikein on kyse, Jussi?

- Halusin tarjota Instagram-seuraajillemme jotain aitoa. Rekkakuvien lisääminen on vaihtoehto somessa vallitsevalle puspusjeejee-meiningille. Rekkakuvista kiitos kuuluu kosketinsoittajamme Jarkko Pietilän pienelle pojalle, joka on erittäin innostunut rekoista. Sitä kautta minäkin olen palannut lapsuuteeni ja alkanut ikuistaa rekkoja. Olen myös ajatellut jossain vaiheessa laajentaa toimintaa bussikuviin, Jussi paljastaa.

Lohjalla vuonna 1998 perustettu Neljänsuora on tullut tunnetuksi muun muassa hiteistä Tuulikki, pidä huivistasi kii, Siipirikko, Mansikkaa ja valkoapilaa sekä Valtava maailma. Bändin tuorein pitkäsoitto Riisiä hiuksissa julkaistiin huhtikuussa.

Laulaja Antti Ketosen luotsaama Neljänsuora kilpailee Syksyn Sävelessä herkällä kappaleella Aurinko, joka on Petri Munckinsäveltämä ja sanoittama.

Vuosien varrella Neljänsuora on lunastanut paikkansa yhtenä maamme suosituimmista iskelmäbändeistä. Energisestä livemeiningistään tunnettu, yli 150 keikkaa vuodessa tekevä yhtye valloittaa yleisönsä niin yökerhoissa kuin tanssilavoilla.

Kilpailut

Uusimmat