Naispoppari tatuoi selkänsä ja pakarat kokonaan! Katso lopputulos!

25.08.2013 17:30 -

Brittilaulaja Cheryl Cole on saanut valmiiksi jättiläismäisen tatuoinnin, joka koristaa laulajan alaselkää ja pakaroita. Punainen ruusukuva on yksi suurimmista tatuoinneista, mitä artisteilla on totuttu näkemään.

Cheryl Cole on aiheuttanut ihastusta, mutta myös tyrmistystä tatuoinnillaan, sillä poppari on useaan otteeseen äänestetty kauneimpien naisten joukkoon Briteissä ja maailmalla. Fanien mielipiteet jakautuvatkin kuvasta rajusti puolesta ja vastaan.



Katso kuva Instagramissa

Cheryl Cole nousi kuuluisuuteen vuonna 2002 Popstars-kykyohjelmasta, missä muodostettiin tyttöbändi Girls Aloud. Hän on julkaissut lisäksi kolme sooloalbumia, viimeisin A Million Lights vuodelta 2012. Colen suurimpia hittejä ovat muun muassa Parachute, Fight for This Love, 3 Words, Promise This ja Call My Name.

Cheryl Cole muistetaan ensimmäisestä X Factor USA -tuotantokaudesta, missä hän toimi hetken tuomarina. Hänet kuitenkin korvattiin Nicole Scherzingerillä, koska Cole oli yhdysvaltalaisille liian tuntematon persoona. Hän on toiminut samassa pestissä Briteissä lukuisia kertoja menestyksekkäästi.

Kuva: Instagram/nikkohurtado / Shutterstock



(Radio Nova, Instagram)

Kilpailut

Uusimmat