Tässä ovat tämän vuoden Tanssii tähtien kanssa -ohjelman parit!

20.08.2013 16:50 -

Suosittu Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelma palaa MTV3-kanavalle sunnuntaina 8.9. Tähtioppilaat ja -opettajat julkistettiin Katajanokan Kasinolla. 

Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman tanssijat ja tanssiparit syksylle 2013 on julkistettu. Manuela Bosco, Sari Havas, Sami Hedberg, Juno, Noora Karma, Rakel Lignell, Mariska, Mert Otsamo, Harri Syrjänen sekä Juhani Tamminen valtaavat nyt harjoitussalit ja valmistautuvat tanssimaan koko syksyn. He harjoittelevat kaikki kymppitanssit rumbasta valssiin ja foxtrotista jiveen, opettajinaan maamme parhaat tanssiammattilaiset.

Syksyn tanssiparit ovat:

1. Manuela Bosco ja Matti Puro

2. Sari Havas ja Mikko Ahti

3. Sami Hedberg ja Anna Sainila

4. Jon "Juno" Korhonen ja Kia Lehmuskoski

5. Noora Karma ja Janne Talasma

6. Raakel Lignell ja Jani Rasimus

7. Mariska ja Aleksi Seppänen

8. Mert Otsamo ja Ansku Bergström

9. Harri Syrjänen ja Jutta Helenius

10. Juhani Tamminen ja Susa Matson 


Syksyn ensimmäinen jakso esittelee sunnuntaina 8.9. uudella tavalla tähtiparit, tuomarit ja juontajat. Ensimmäinen suora lähetys nähdään 15.9. Tuolloin tositoimiin pääsee tuomaristo, jonka muodostavat viime kausilta tutut Jukka Haapalainen, Helena Ahti-Hallberg ja Jorma Uotinen. Tuttu kolmikko saa vahvistuksekseen juontaja Jenni Pääskysaaren. Suorien lähetysten juontajina ovat Mikko Leppilampi ja Vappu Pimiä.

Tuleva Tanssii Tähtien Kanssa -kausi on järjestyksessä jo kahdeksas eli peräti 70 julkisuuden henkilöä on päässyt tanssireeneihin. Tanssii Tähtien Kanssa Unicef -lähetys päättää kauden 24.11. 

(MTV3) 

Kilpailut

Uusimmat