Celine Dion jatkaa Las Vegasissa vuoteen 2019 saakka jättidiilillä?

13.08.2013 21:06 -

Celine Dion on asettumassa pidemmäksi aikaa Las Vegasiin, Yhdysvaltoihin, mikäli on uskominen Las Vegas Sun -verkkolehteä. Sen tietojen mukaan diivan mahtipontaiset konsertit jatkuvat kaupungissa vuoteen 2019 saakka.

Paikkana tulee toimimaan Caesars Palace, missä Celine on esiintynyt jo vuosien ajan. Aikoinaan (2007) Celine Dion kaavaili esiintyvänsä kaupungissa vain kolmen vuoden ajan, mutta esityksiä on aina vain jatkettu uusilla periodeilla.



Sopimuksen alkuperäinen diili on lopulta paisunut 13 vuoden mittaiseksi ajanjaksoksi. Palkkiotkin ovat huimia, sillä tähden uskotaan kuittaavan jokaisesta vuodesta noin 40 miljoonan dollarin palkkion. Tämä tarkoittaa lähes 500 miljoonan dollarin diiliä.

Celine Dionille esiintyminen Las Vegasissa on ihanteellista. Hänen kotinsa on kaupungissa, jossa hän pääsee olemaan lähellä perhettään. Lisäksi laulajan ei tarvitse matkustaa kauaksi, vaan voi keskittyä työhönsä artistina ja äitinä.

Faneille tämä käytännössä tarkoittaa matkustamista kaupunkiin, sillä diivan ei uskota lähtevän vuosiin laajalle maailmankiertueelle.

Celine Dion konsertoi kesän ja loppuvuoden aikana Kanadassa, Ranskassa ja yllätys, yllätys Las Vegasissa.



Kuva: Shutterstock

(Radio Nova, Las Vegas Sun)

Kilpailut

Uusimmat