PistePiste - Hetken maailma on tässä

31.07.2013 10:30 -

PistePiste on reilu parikymppinen helsinkiläinen nuori mies, oikealta nimeltään Harri Arhio. PistePisteen Hetken maailma on tässä -kappale on positiivinen tuokiokuva siitä, kun kaikki on tässä hetkessä loppujen lopuksi ihan kohdallaan. 

PistePiste on suhteellisen uusi artisti ja luultavasti monelle vielä tuntematon musiikintekijä. Hän kirjoittaa itse omat laulunsa ja ammentaa vaikutteensa tutusta kotimaisesta laulaja- lauluntekijäperinteestä. PistePiste on entinen rap-artisti, joka halusi iän myötä etsiä uudenlaista tapaa ilmaista itseään. Aikansa etsittyään PistePiste löysi romanttisemman puolen itsestään ja kirjoitti levyllisen herkkiä lauluja. Levy-yhtiössä innostuttiin PistePisteen pehmeän samettisesta äänestä, ja siellä uskottiin komean nuorenmiehen vetoavan äänellään etenkin naispuolisiin kuuntelijoihin.

Hetken maailma on tässä -biisissä PistePiste rohkaisee laittamaan silmät kiinni ja monitorit huutamaan, niin hetken maailma on tässä. Näinhän se parhaimmillaan menee, kun on läsnä tässä hetkessä, niin kaikki on itse asiassa ihan ok. 

Kun tuntuu, ettet jaksa.
Oot antanut jo kaiken.
Ei teot enää vaivaa maksa,
liian pitkään alla paineen

tauolle aihe on.
Silmät kiinni ja monitorit huutamaan,
Ei oo mitään muuta kuultavaa.
Hetken maailma on tässä.

PistePiste julkaisee tulevan syksyn aikana ensilevynsä. Radioissa artistilta on soinut myös kappale Viljaa.

Photo by Löyly production

Kilpailut

Uusimmat