PistePiste: Irtiotto arjesta ei välttämättä vaadi rantalomaa, vaan se on mielentila

14.07.2013 15:01 -

PistePisteen uudella musiikkivideolla otetaan irtiotto arjesta nauttien omasta kotikaupungista.

Hetken maailma on tässä on artistin uusin single, johon on tehty video. PistePisteen aikaisemmat videot Elän sut uudestaan ja Viljaa ovat keränneet lähes kaksi miljoonaa katselukertaa YouTubessa.

- Arki sitoo meidät usein otteeseensa ja välillä ei huomaakkaan miten stressitasot ovat nousseet niin, että tekisi mieli irrottautua tällä sekunnilla ja jättää kaikki mitä oli juuri tekemässä.

"Silmät kiinni ja monitorit huutamaan" eli käytännössä mun kohdalla heittäytymistä musiikin vietäväksi, ei niinkään sen tekijänä, vaan kuluttajana. Siitä nauttijana.
Parhaimmaillaan voi saavuttaa elävästi sen tunteen kuin koko maailma olisi tässä ja millään muulla ei olisi väliä.

Videolla irrottaudutaan musiikkiteemasta kokonaan ja yllätän kuvitteellisen avo/aviopuolisoni rentoutumispäivällä ihan arkisesti kotikaupungissa Helsingissä. Ideana se, että irtautuminen ei välttämättä vaadi rantalomaa Thaimaassa tai kulttuurielämystä Pariisissa, vaan se on mielentila jonka voi saavuttaa kunhan antaa vain itsellensä luvan levätä.

Kuvauspäivä oli hauska, mutta hikinen. Helle paahtoi niskaan, mutta sillä saatiin mun mielestä vangittua keveä ja vapautunut fiilis lopulliseen videoon, joka on Löylymedian käsialaa ja en voisi olla tyytyväisempi lopputulokseen.

Toivottavasti saan tehdä joskus toisenkin videon jäbien kanssa!", artisti kertoo kappaleesta ja sen musiikkivideosta.

(Radio Nova)

Kilpailut

Uusimmat