Lady Gaga valmistelee kovan luokan paluukonserttia Lontooseen

11.07.2013 14:07 -

Lady Gaga on valitsemassa Britannian paikaksi, missä nousee lavalle konsertoimaan ensimmäistä kertaa seitsemään kuukauteen. Tähti joutui keskeyttämään maailmankiertueensa helmikuussa lonkkaoperaation vuoksi, minkä jälkeen lääkärit määräsivät tähden pakkolepoon.

Nyt on paluun aika. The Sun -lehden saamien tietojen mukaan Gaga konsertoi syyskuussa legendaarisella Lontoon Roundhousella, mikä käynnistää samalla tähden kolmannen studioalbumi ARTpopin lanseeramisen.

Laulajan Haus Of Gaga -tiimi on käyttänyt hurjia summia, jotta 3300 ihmistä vetävä konserttipaikka ja itse esitys olisi erityinen.

Kyseessä lienee laulajan yksi pienimmistä keikoista vuosiin, mutta samalla tyylillä 60- ja 70-luvun legendaariset The Rolling Stones, Jimi Hendrix ja Led Zeppelin nostattivat vain suosiotaan konsertoimalla erityisissä, intiimitunnelmallisissa paikoissa.

Tulevaa keikkaa isännöi iTunes Festival. Kuten arvata saattaa, keikkaan satsataan paljon. Gagan on onnistuttava näyttämään koko maailmalle, olevansa edelleen todellinen pop-sensaatio, jonka suosio pysyy.

Gagan lähipiirin mukaan, laulajan tanssijat harjoitelevat jo täysillä. Lisäksi Gagan esiintymisasuja ja lavarekvisiittaa valmistetaan muun muassa Pariisissa täyttä häkää. Kyseessä on ison budjetin paluu.

Lady Gagan lisäksi iTunes Festivaaleille Lontooseen on buukattu  esiintymään ainakin Justin Timberlake, Kings Of Leon, Arctic Monkeys ja Elton John. Faneilla on mahdollisuus voittaa lippuja iTunesin kautta 30 konserttia sisältävään tapahtumaan syyskuussa.

(Radio Nova, The Sun)

Kilpailut

Uusimmat