Tämä kappale dominoi Suomen musiikkilistoja juuri nyt: Ykkösenä kaikkialla!

31.05.2013 19:41 -

Tuore Idols-tuomari Sini Sabotagen Levikset repee –single jatkaa myynti-ja latauslistojen kärkisijoilla. Kappale on kolmatta viikkoa putkeen Spotifyn kuunnelluin kappale ja iTunesin listaykkönen.

Levikset repee on myös toista viikkoa putkeen virallisen singlelistan ykkönen.

- Kiitos vaan kaikille, jotka ovat käyneet mun musiikkia lataamassa ja kuuntelemassa, Sini kiittelee. Ihan älyttömän makee juttu, Sini kertoo Radio Novalle.

Suureen suosioon noussut Sini Sabotage on työstänyt tulevaa sooloalbumiaan yhdessä DJ PP:n (Laura Närhi, Stig) kanssa. Levikset repee on DJ PP:n ja Jaakko Salovaaran käsialaa. 27-vuotias Sini Sabotage on tehnyt musiikkia 10 vuotta ja ollut mukana mm. JVG:n ja Cheekin –albumeilla. Sini Sabotage on sainattu JVG:n perustamalle PME Records levy-yhtiölle.

Sini Sabotage?

Sini Sabotage päätyi hiphopin pariin, kun hän alkoi kirjoittamaan kertosäkeitä tutuille räppäreille. Riimejä alkoi syntymään ja Sini liittyi Valosiepparit-kokoonpanoon, johon kuului myös Alamaa ja Ruoto.  Yhtyeen debyyttialbumi julkaistiin 2006, jonka jälkeen Sini ryhtyi tekemään soolomateriaalia. Ensimmäinen soolokappale löytyy Suomi HipHopin Vol.5 –kokoelmalta ja tämän lisäksi Sini on vieraillut Cheekin ja JVG:n –levyillä.  Musiikkiuran ohessa Sini kiinnostui DJ-työstä ja päätyi pitämään Girls-klubia Tigeriin. Tämän jälkeen Sini siirtyi Brädin kiertue DJ:ksi ja samoihin aikoihin alkoi  radio DJ:n työt Spin FM:llä. Sinillä oli kanavalla vuoden ajan viikottainen oma DJ-painotteinen talkshow –henkinen ohjelma.  Viime syksynä Sini toimi studio-DJ:nä  Maikkarilla pyörineessä Mikko & Heikki –showssa.

(Radio Nova)

Kilpailut

Uusimmat