Radio Nova on Suomen kuunnelluin kaupallinen radiokanava!

22.05.2013 12:39 -

Finnpanelin suomalaisten radionkuuntelua mittaavan raportin mukaan Radio Nova on edelleen Suomen ylivoimaisesti kuunnelluin radiokanava kiskaisten kilpailijoihin nyt jo yli 200 000 viikkokuuntelijan kaulan (reilu 1.3 miljoonaa viikkokuuntelijaa).

Alkuvuodesta markkinoita virkistänyt kilpailu erityisesti aamuohjelmien kesken on hiipunut ja Radio Novan Enbuske & Linnanahde Crew vahvistaa etumatkaansa Suomen kuunnelluimpana aamuohjelmana 330 000 eri kuuntelijan voimin.

Toiseksi suosituin aamuohjelma, Suomipopin aamulypsy, jatkaa maaliskuun alavireistä kierrettään huhtikuussa painuen jo alle 300 000 kuuntelijan saldon.

- Radiota tehdään pitkäjänteisesti, ilmiöt tulevat ja menevät”, toteaa Radio Novan sisältöjohtaja Ninja Huhtamäki.

- Toivottavasti jatkossakin nähdään tervettä kilpailua kaupallisten kanavien kesken, haastaminen on tehnyt meille todella hyvää ja se on pitänyt meidät virkeänä, Huhtamäki jatkaa.

Kaupallinen radio esillä enemmän kuin koskaan

Radio Nova on syksyn ja kevään aikana kehittänyt sisältöjään ja tarkentanut musiikkiaan, tavoitteenaan tehdä erottuvaa radiokanavaa kuuntelijakentän vaihtelevaan makuun.

- Kaupalliset kanavat tarjoavat nyt mielestäni monipuolisempaa sisältöä kuin koskaan ja jokaisen makuun löytyy jotakin. Mielestäni kaupallinen radio on näkynyt kuluvana vuonna sekä kuluttajille että asiakkaille selkeästi aiempaa enemmän, ja niin sen kuuluukin. Taas nähdään että kilpailu kehittää toimialan tekemistä ja luovuutta. Tätä lisää!, tilaa Huhtamäki.

Raikastuneesta kilpailutilanteesta noussut uusi, kokeileva ja ennakkoluuloton tekeminen palkitsee Radio Novaa läpi kanavan. Radio Novan ohjelmakartan jokainen ohjelma on Finnpanelin huhtikuun tutkimuksen mukaan ajankohtansa kuunnelluin ohjelma. 

Lähde: Finnpanel/KRT - huhtikuu 2013

(Radio Nova)

Kilpailut

Uusimmat