Viisutähti Krista Siegfrids lupaa kunnon shown semifinaaleihin - Se voi olla aika näyttävä ja hyvä!

16.05.2013 20:14 -

Tänään selviää, avautuuko Suomen Krista Siegfrisille paikka Eurovision laulukilpailun finaalissa. Toisessa semifinaalissa mukana olevasta 17 kilpailijasta 10 jatkaa lauantaina pidettävään finaaliin.

Suomen vuoro semifinaaleissa on viidentenä. Illasta odotetaan jännittävää, sillä mukana on monia kisojen suuria ennakkosuosikkeja, joihin myös Krista kuuluu Marry Me -kappaleellaan.

Krista Siegfrids on saanut kisojen aikana paljon huomiota kansaiväliseltä medialta. Marry Me -kappaleen menestykseen alkavat uskomaan myös kansainväliset vedonlyöntitoimistot, jotka ovat nostaneet Kristan sijoitusta kisoissa lähes päivittäin. Semifinaalin kynnyksellä kappaletta veikataan jopa voittajaksi.

- Luvassa on pyrotekniikkaa. Sit teen muutaman sekunnin vaatteidenvaihdon. Se voi olla aika näyttävä ja hyvä. Pitää vaan treenata sitä nyt, että onnistuu, Krista paljastaa illan showstaan Radio Novan haastattelussa.



Lavalla Kristan kanssa nähdään tuttuun tapaan kolme tanssijaa ja kaksi taustalaulajaa. Tuleva koitos jännittää kaikkia.

- Kyllä vähän jännittää, tää on tosi iso juttu. Tekemistä riittää, Krista miettii juuri ennen semifinaaleja.

Kristalla on vielä plakkarissa paljon hulluja ideoita Ruotsin ja Euroopan valloittamiseksi. Tänä vuonna Suomi näkyy kisoissa.

- Kyllä varmasti huomataan. Nyt mennään, eikä meinata. Jos haluat näkyvyyttä, sun pitää ottaa se! Uusi hääpuku joka päivä, Krista ilmoittaa!

Ketkä ovat Kristan pahimpia vastuksia viisuissa?

- Täällä on paljon hyviä artisteja ja biisejä. Aika paha, että mukana on paljon suuria staroja, kuten Anouk, Bonnie Tyler ja Cascada. Niillä on niin paljon faneja ympäri maailmaa, Krista miettii, mutta ei lannistu.

- Meillä on Ding Dong!

Eurovision laulukilpailun toinen semifinaali tänään (16.5.) klo 22.00. Kisaa voi seurata Suomessa Ylen kanavilla.

(Radio Nova, Yle)

Kilpailut

Uusimmat