Bruce Springsteenin Turun konsertteihin vapautui lisää lippuja huippupaikoilta!

03.05.2013 16:45 -

Bruce Springsteen & The E Street Band konsertoi Turussa 7.-8. toukokuuta. Molempiin konsertteihin on vapautunut lisää lippuja myyntiin.

Lippuja voi tiedustella Lippupalvelussa. Konsertit pidetään HK Areenalla Turussa.

Bruce Springsteen & The E Street Bandin viimekesäinen Olympiastadionin konsertti Helsingissä löi rikki Pomon kaikki ennätykset keikkojen pituudessa ja historiallinen keikka ylitti uutiskynnyksen ympäri maailmaa.

Nyt on saatu vapautettua myyntiin molempiin konsertteihin lisälippuja istumapaikoille esimerkiksi lavan sivustoille. Liput ovat huippupaikoille, sillä Springsteenin konserttilava on rakennettu niin, että lavansivupaikoilta on kerrassaan loistava näkyvyys. Lisäksi artistin kiintiöistä on saatu vapautettua myyntiin myös lippuja seisomapaikoille kentälle.

Euroopan-kiertueensa avauskeikalla Oslossa Springsteen soitti ajoissa paikalle tulleille faneilleen muutaman kappaleen akustisesti ennen varsinaisen konserttinsa alkamista. Oslossa kuultiin monipuolinen kattaus hittejä Springsteenin pitkältä uralta ja artistin tuntien Turussakin on odotettavissa vastaavantyyppinen hittien ilotulitus, yllätyskappaleineen kaikkineen.

Konsertti-illat Turussa - Saavuthan konserttiin hyvissä ajoin

HK Areenan ovet avataan molempina konsertti-iltoina klo 18 ja Bruce Springsteen & The E Street Bandin odotetaan nousevan lavalle noin klo 19.

Yleisöä kuitenkin suositellaan saapumaan hyvissä ajoin paikalle, sillä Springsteen on tunnettu siitä, että hän hemmottelee fanejaan pitkillä keikoillaan ja saattaa jopa aloittaa settinsä etuajassa.



Born To Run -albumillaan läpimurtonsa tehnyt Bruce Springsteen & the E Street Band on amerikkalaisen rockin kivijalka. Loistavana esiintyjänä tunnetun The Bossin tunnetuimpia kappaleita ovat rockin klassikoiksi kasvaneet Born In The U.S.A., Born To Run, Hungry Heart, Dancing In The Dark, Streets Of Philadelphia ja The Rising. Springsteenin levyjä on myyty maailmanlaajuisesti yli 120 miljoonaa kappaletta.

Bruce Springsteen & The E Street Band – The Wrecking Ball Tour

Ti 7.5.2013 Turku, HK Areena

Ke 8.5.2013 Turku, HK Areena

Radio Nova on konsertin yhteistyökumppani.

Lue lisää konsertista täällä

(Radio Nova, Live Nation)

Kilpailut

Uusimmat