Arttu Wiskarin kaunis musiikkivideo koskettaa ja tuo kyyneleet silmiin!

11.04.2013 14:18 -

Arttu Wiskari lauloi itsensä suomalaisten sydämiin omaa nimeään kantavalla debyyttialbumillaan kaksi vuotta sitten. Samaa rataa jatkaa miehen uutuusalbumi Tappavan hiljainen rivarinpätkä.

Albumin ensimmäiseen singleen Ikuisesti kahdestaan, on valmistunut koskettava musiikkivideo, mikä myötäilee kappaleen tarinaa, rakkaustarinaa lapsettomuudesta.

Video on saanut kovasti kaunista palautetta heti julkaisunsa jälkeen. Useille kappaleen kaunis sanoma tuo kyyneleet silmiin. Näin käy myös artistille itselleen, joka ei voi katsoa uutuusvideotaan ilman kyyneleitä.

Tappavan hiljainen rivarinpätkä -albumilla kuullaan herkkiä ja rankkojakin tarinoita. Nimibiisi katsoo huoltajuuskiistaa isän silmin, Höyhensarjalainen kertoo perheväkivallasta ja Isäni kaltainen vanhemman ja lapsen samankaltaisuudesta. 

Tekijätiimi on sama kuin esikoislevyllä: kappaleita on Artun kanssa kirjoittanut hänen aisaparinsa Janne Rintala. Tuotannosta vastaa tälläkin kertaa Olli Saksa.

- Levyä työstettiin pitkään, minkä ansiosta siitä tuli ehjä kokonaisuus. Ensimmäinen sinkku on rauhallisempi kappale, mutta luvassa on myös rankempaa tykitystä, Arttu lupaa.

Artun platinaa myynyt esikoisalbumi Arttu Wiskari ilmestyi kesäkuussa 2011. Levyltä jäivät elämään hitit Mökkitie ja Tuntematon potilas.

Tappavan hiljainen rivarinpätkä
julkaistaan 12. huhtikuuta.

(Radio Nova)

Kilpailut

Uusimmat