Adele työstää uutta albumia James Fordin ja Kid Harpoonin kanssa?

08.04.2013 22:10 -

Laululintu Adelen on kerrottu palanneen studioon äänittämään jatkoa menestysalbumille 21. Asiasta kirjoittaa The Sun -lehti.

Tuottajiksi uudelle albumille kertoman mukaan olisi ryhtynyt James Ford ja Kid Harpoon, jotka ovat työskennelleet aiemmin esimerkiksi Arctic Monkeys -yhtyeen ja Jessie Waren taustalla.

- Adele tahtoo pysyä ajassa kiinni ja näin ollen aikoo tehdä uuden albumin soundiltaan mahdollisimman särmikkään kuuloiseksi. Kyseinen tuottajatiimi on huippuluokkaa ja Adele uskoo, että heidän avullaan uusi albumi yltää vastaavalle suosion tasolle, kuin hänen aiemmat kaksi pitkäsoittoaan. Se taso ei ole ollenkaan matala, lähteestä kerrotaan.

Ryan Tedder puolestaan kieltää liikkuvat huhut. OneRepublic -yhtyeen keulahahmonakin tunnettu Tedder kertoo, ettei uutta studioalbumia varten ole vielä kirjoitettu biisejä, mutta "muutamia ideoita on jo". Tedder kirjoitti aikoinaan kaksi kappaletta Adelen 21-albumille.

Adelen raportoidaan myös äänittäneen dueton Robbie Williamsin kanssa miehen seuraavalle LP-levylle.

Katso alta Adele esittämässä Skyfall-kappaleensa Oscar-gaalassa 2013.

ADELE
Adele Adkins, 22, on englantilainen jazz- ja soul-laulaja, jonka esikoisalbumi 19 julkaistiin vuonna 2008. Seuraava oli vuonna 2011 21-albumi, joka nousi listaykköseksi 17 eri maassa ja toistaiseksi sitä on myyty 24 miljoonaa kopiota. Adelea ei turhaan hehkuta niin yleisö kuin kriitikotkin: Grammy-gaalassa 2012 Adele oli ehdolla kuudessa eri kategoriassa voittaen ne kaikki. Yksi näistä oli vuoden paras albumi. Vain pari viikkoa Grammyjen jälkeen albumi 21 rikkoi Whitney Houstonin levyttämän Bodyguard -elokuvan soundtrackin asettaman ennätyksen: pisimpään, eli yli kaksikymmentä peräkkäistä viikkoa, Billboard 200 -listan kärjessä ollut naisartistin levy.

Kilpailut

Uusimmat