Foo Fighters -nokkamies arvostelee laulukilpailuja - liian raakaa palautetta epäpäteviltä tuomareilta

26.03.2013 19:44 -

Dave Grohl arvostelee jyrkästi television laulukilpailuja, kuten American Idol ja The X Factor.

Foo Fightersin nokkamiehen mukaan kilpailijoita arvostellaan aivan liian rankasti tuomareiden puolesta, jotka eivät ole edes musiikillisesti lahjakkaita. 

- Mielestäni ihmisiä tulisi rohkaista olemaan oma itsensä. Se mikä noissa ohjelmissa ärsyttää eniten, on kun ihmiset saavat todella raakaa palautetta ja tuomareina toimii muusikoita, jotka eivät edes soita mitään instrumenttia omilla albumeillaan. Se tekee minut vihaiseksi, Dave Grohl kertoo NME:n haastattelussa.

- Vannon, että jos tyttäreni joskus astuisi lavalle laulamaan sydämensä kyllyydestä, ja joku miljonääri katsoisi häntä ja toteaisi: "Ei, olen pahoillani - olet huono", kuristaisin sen tyypin. Kuka ihme luulet olevasi sanomaan, mikä on hyvää ja mikä huonoa?, muusikko jatkaa.

Rokkarin mielestä kyseiset ohjelmat myös yksinkertaistavat musiikkia, "kaikki kuulostavat Christina Aguileralta." 

- Seuraavan kerran kun joku sanoo, ettet ole hyvä laulaja niin vastaa: "Fuck You". Haastattelin kerran Neil Youngia, ja hän kertoi että joskus hänen bändikaverinsa sanoi: "Bändi kuulostaa hyvältä mutta jonkun muun pitäisi olla laulaja." Jos Neil olisi kuunnellut tuota tyyppiä, niin meillä ei olisi tällä hetkellä Neil Youngia.

(Radio Nova, NME)

Kilpailut

Uusimmat