Iskelmätähti Anne Mattila julkaisi uransa ensimmäisen virallisen musiikkivideon

02.03.2013 10:36 -

Anne Mattilalta ilmestyi uransa 11. studioalbumi Elämä on lahja 1. maaliskuuta.

16-vuotta levyttäneen ja esiintyneen artistin aikana Anne julkaisee ensimmäisen musiikkivideonsa Elämä on lahja -kappaleeseen.

Anne aloitti keikkailun jo 13-vuotiaana ja solmi levytyssopimuksen silloisen BMG-levy-yhtiön kanssa vuonna 2001. Debyyttialbumi Anne Mattila julkaistiin samana vuonna, joka myi platinaa. Anne on sen jälkeen julkaissut  kahdeksanstudiolevyä, yhden joululevyn sisarustensa kanssa, sekä neljä kokoelmalevyä.

Uuden levyn teemana ovat ilo, toivo, valoisuus, sekä myös suru. Sitä ovat olleet työstämässä tuottaja Petri Munckin lisäksi sävellys- ja sanoituspuolella Ressu Redford, Jonne Aaron, Jussi Rasinkangas, Sana Mustonen ja  Vexi Salmi. Annen omaa tuotantoa edustaa kappale Tuoksui ruoho.

Anne Mattila on vuosikausia lukeutunut maamme suosituimpien iskelmälaulajien joukkoon. BMG:lle ja SonyMusicille levyttäneen kestosuosikin albumeita on myyty  300 000 kappaletta, tuoden Mattilalle lukuisia kulta- ja platinalevyjä. MTV3:n juontaja Lauri Karhuvaara ojensi Annelle plakaatin tämän kunniaksi  Huomenta Suomi-ohjelman suorassa lähetyksessä keskiviikkona 20. helmikuuta - katso ohjelma.

Elämä on lahja -singlestä kuvattiin myös Annen uran ensimmäinen virallinen video, joka saa ensinäyttönsä perjantaina 1. maaliskuuta - katso.

Albumin julkaisukeikka järjestetään lauantaina  9. maaliskuuta Tampereen Tähti-ravintolassa. 

Kilpailut

Uusimmat