Kansanedustaja Anneli Kiljunen kiistää siirtyvänsä peruspelveluministeriksi: Täysi tuki Guzenina-Richardsonille

19.02.2013 08:36 -

Kansanedustaja Anneli Kiljunen kiistää YLE:n uutisen hänen siirtymisestään peruspalveluministeriksi Maria Guzenina-Richardsonin paikalle. Kiljunen kommentoi väitettä Enbuske & Linnanahde Crewn haastattelussa.

YLE:n mukaan SDP:n lappeenrantalainen kansanedustaja Anneli Kiljunen on valmis uudeksi peruspalveluministeriksi, mikäli paikka tänä keväänä aukeaa.

Enbuske & Linnanahde Crew tavoitti puhelimen päähän Kiljusen, joka kiistää uutisen.

- Olen erään palaverin yhteydessä ilmaissut Jutta Urpilaiselle täyden tukeni Maria Guzenina-Richardsonille ja toivoisin, että hän voisi jatkaa peruspalveluministerinä. Tuen häntä edelleen, kuten olen tukenut tähänkin mennessä, Kiljunen huomauttaa.

- On tietenkin selvää, että jos mahdollisia vaihtosuunnitelmia tullaan tekemään, niin minun pitää harkita sitä tehtävää, Kiljunen jatkaa.

Kansanedustajan mukaan kirjoitukset hänen halukkuudesta ja lupauksesta ministerin virkaan ovat vääriä.

- Jutta Urpilainen ei ole kysynyt minua ministeriksi, mutta olen keskustellut asiasta. Olen ilmaissut tukeni nykyiselle ministerille.

Anneli Kiljunen kertoo, että hän on keskustellut tänään aamulla asiasta myös Ylen uutisen kirjoittajan kanssa, joka on myöntänyt tulkintansa olleen väärän.

- Olen todella pahoillani tästä hässäkästä, Kiljunen kertoo ja muistuttaa täydestä tuestään nykyiselle peruspalveluministerille.

Kuuntele koko haastattelu:(Radio Nova, YLE)

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat