Jörn Donner puhui muistelmistaan hyvin avoimesti - runkkausta, homomiehiä ja lehtolapsia!

15.02.2013 19:30 -

Jörn Donner. Siinäpä mies. Mies saapui vieraaksi Enbuske & Linnanahde Crewn sohvalle. Virkeä 80 vuotias monitoimimies ei säästellyt sanoja puhuessaan elämästään.

Kirjailija-ohjaaja Jörn Donnerin muistelmateos Mammutti on täynnä rohkea tekstiä. Donner toteaa heti, ettei kadu menneisyyttään. Hyvien asioiden lisäksi, elämään mahtuu hirveä määrä munauksia,

- Se oli nää kaikki helvetin hotellihankkeet aikainaan, Tahkovuoren hotellit ja Kustavin lomakylähankkeet. Mä olin mennä konkurssiin. Melkein, mutta en mennyt.

- Ja ensimmäinen avioliitto oli kummallinen juttu. Oli aika katkera akka. Hän on kuollut jo, joten hänestä voi puhua mitä tahansa. Hän pyrki eristämään minut lapsista, niitä oli kaksi kappaletta, poikia. Donner toteaa.

- Sitten nämä muut kaksi lasta. Ne on tämmöisiä lehtolapsia. Ne on vain sattumoisin syntynyt tai tullut tehdyksi. Nainenhan itse määrää, mikäli haluaa synnyttää. Katso haastattelu Katsomosta

Donner puhuu kirjassaan paljon panemisesta.

- Kyllähän pitkän elämän aikana ehtii panna aika monta kertaa, eikö niin, Donner kysyy?

Naisten lisäksi Donner kertoo kirjassaan saaneensa huomiota myös miehiltä, mutta hän kieltäytyi.

- Miehet ovat helvetin rumia, mutta naiset ovat useinmiten kauniita kaikkine muotoineen. Mä rakastan naisia! Naisissa piilee paljon enemmän salaisuuksia, kuin miehissä. Siksi ne ovat kiinnostavia, Donner miettii.

- Ei minusta ole tullut parempi ihminen. Enhän ole uskontoon taipuvainen. Olen aika vapaa ja avoin ihminen. Yritän kuitenkin käyttäytyä siivosti. Nykyään. Vastakohtana menneeseen.

Donner puhuu kirjassaan aika isosta tabusta, runkkaamisesta.

- Kyllä kyllä. Useimmat miehet harrastaa runkkaamista. Tämän tästä. Jos ei ole muuta seuraa. Niin sanottua "kulliseuraa".

- Mulla on itsellä muuta seuraa! En mä tarvitse sitä, Donner huomauttaa.

Kuuntele koko haastattelu:Katso haastattelu Katsomosta

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat