Putous-tähti Armi Toivanen panikoi jokaista lähetystä: Syke koholla ja huokailua!

15.02.2013 13:50 -

Armi Toivanen kertoi Enbuske & Linnanahde Crewn haastattelussa valmistautumisestaan Putouksen suoriin lähetyksiin. Pitkä viikko huipentuu jännittämiseen ja jopa paniikkiin juuri ennen h-hetkeä.

- Vähintään tuntia ennen lähetystä, syke nousee ja tulee hätäisiä katseita vaihdettua kollegojen kanssa, varsinkin Iina Kuustosen kanssa. Me ollaan yleensä maskissa siihen aikaan.

- Huokailua, paljon huokailua. Oksentajia ei ole onneksi tällä kaudella, Armi huokaisee.

 - Tuntuu pahalta ja hyvältä yhtäaikaa. Pelko on ehkä väärä sana, keho on kuitenkin sen verran tottunut: se on sellaisessa sotatilassa. Silloin ei voi pelolle antaa tilaa, koska silloin tulee paniikkikohtaus, Armi selventää olotiloja ennen lähetystä ja kuvailee työtään putouksessa epänormaaliksi.


Sanna-Raipe Helminen putosi Putouksesta yllättäen ja oli kova shokki monille näyttelijän faneille. Millainen tilanne se oli Armille itselle?

- Mä olen henkilökohtaisesti pärjännyt ihan hyvin. Mä oon kauhean tyytyväinen, sillä tämä merkkasi mulle yhtä vapaapäivää viikossa lisää ja lyhyempiä päiviä muutenkin. Olen kerennyt käydä kaupassa ja tehdä ruokaakin.

Onko Tampereen Ilves jo pyytänyt Raipea keikalle?

- Ei ole, voisi pyytää, Armi vastaa!

Kuuntele koko haastattelu:



(Radio Nova)

Kilpailut

Uusimmat