Konttorin Sarin ja Annikan valmistautuminen RadioGaalaan - katso kuvat!

13.02.2013 13:42 -

Radio Novan konttoristit, Sari Seppälä ja Annika Metsäketo valmistautuivat vuotuiseen RadioGaalaan lähetyksessä, jossa aloitettiin hiusten ja meikin laitto Sinin ja Iiriksen jodolla.

Taustaa - tapahtui 13.2.2013

Radio Novan Konttorissa tuoksuu puuteri ja luomivärit pölisevät ilmassa. Käynnissä on valmistautuminen tänään vietettävään RadioGaalaan, jossa palkitaan vuoden 2012 parhaimmat tekijät radio- ja musiikkialalta. Radio Novan Konttori-ohjelma on ehdolla Vuoden radio-ohjelmaksi.

- Nöyristelemään ei olla menossa. Sillä asenteella tässä lähdetään, että voitto tulee. Ja jos ei tule, niin ei maailma siihen kaadu, Sari Seppälä summaa.

- Yllättäen olen se, jota ei jännitä. Kerrankin mulla on ollut kaikki valmiina ajoissa. Pitkä päivä on edessä tänään ja jos nyt joku jännittää niin se, miten meikki kestää päiväunien ajan, Sari nauraa.

Lähetystä tehtäessä kottaraisista muovataan varsinaisia glamour -leidejä.  Kampaamo-kauneushoitola Sini & Iiris on levittäytynyt arsenaalinsa kanssa studioon.

- Ainakin toistaiseksi on vielä vapaat kädet, kampaaja Sini Hartikainen kertoo.

Kosmetologi Iiris Kivioja sutii pohjustusta naamaan ja silmämeikki alkaa muotoutua.

- Gaaloissa kautta aikain on kunnioitettu tilaisuutta laittautumalla. Valitettavasti nykyisin keskitytään ulkonäköön enemmän kuin itse saavutukseen. Kilpailuksi ja vertailuksihan se sitten menee. Että paineita kyllä on! Annika virnistää.

Seuraa Radiogaalaan valmistatumista alla olevasta kuvagalleriasta

<cms gallery "Kohti Radiogaalaa" "4" />

Kilpailut

Uusimmat