Diilin neuvonantajat paljastavat: Susanna Laine yllätti!

11.02.2013 15:03 -

MTV3-kanavalla pyörähtää käyntiin Diili, jossa julkisuudesta tutut henkilöt yrittävät kerätä rahaa hyväntekeväisyyteen. Enbuske & Linnanahde Crew kutsui studiooon ohjelman neuvonantajat Joel Harkimon ja Marianne Heikkilän.

Tällä kaudella Diilissä ei kilpailla työpaikasta, vaan panoksena on hyväntekeväisyys. Jokainen Diilin kilpailija on valinnut itselleen hyväntekeväisyyskohteen, jolle hän yrittää kerätä mahdollisimman paljon rahaa.

Kuinka paljon rahaa julkkikset onnistuvat keräämään mitä erilaisimmissa tehtävissä pop up -ravintolan perustamisesta puunrunkojen myyntiin?


Naisten Alfa-joukkueen muodostavat Hanna Partanen, Wilma Schlizewski, Helena Lindgren, Maria Drockila, Susanna Laine ja Hannele Luukkainen.

Miesten Toivo-joukkueessa kisaavat Seppo Koskinen, Sascha Remling, Dan Tolppanen, Matti Mononen, Juhana Helmenkalastaja sekä Stefan Lindfors. Joukkoa johtaa tuttuun tapaan liikemies Hjallis Harkimo.

Ketkä kisaajat olivat ohjelman neuvonantajien suosikit?

- Susanna Laine yllätti. Mä en odottanut, että hän olisi pärjännyt niin hyvin. Yllätti positiivisesti, Joel Harkimo myöntää.

- Maria Drockila yllätti! Hän oli äärimmäisen hyvä, tasaisen hyvä pitkin kilpaiulu hyvin monessa asiassa. Bisnesälyä oli ja uskoa ja rohkeutta mennä eteenpäin. Todella hienoa työtä, Marianne kertoi omasta suosikistaan

Kuuntele koko haastattelu:Diili maanantaisin klo 20.02 MTV3-kanavalla.

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat