Haloo Helsinki! -yhtyeen uudelta albumilta välittyy nuoruuden ennakkoluulottomuus ja soittamisen ilo

08.02.2013 16:01 -

Haloo Helsinki! julkaisi neljännen albuminsa, Maailma on tehty meitä varten,  tänään 8. helmikuuta.

Maailma on tehty meitä varten on arvioitu jo muutaman median toimesta. Radio Novan musiikkipäällikkö antoi albumille arvosanan 4/5.

- Levyltä välittyy nuoruuden ennakkoluulottomuus ja soittamisen ilo, mutta samalla vankka kokemus ja tinkimätön tyylitaju jokaista yksityiskohtaa myöten. Koko arvio täällä.

Helsingin Sanomien Nyt-liite antoi albumille myös neljä tähteä viidestä.

Levyn ensimmäinen single Huuda! nousi radiolistan kärkeen julkaisun jälkeen. Toinen single Vapaus käteen jää julkaistiin viikko sitten ja on myös Aku Louhimiehen uuden elokuvan 8-pallon tunnuskappale. Louhimies ohjasi kappaleeseen musiikkivideon - katso.

Haloo Helsinki! livenä Nova Stagella 13.2.2013!

Yhtye äänitti uuden neljännen albuminsa Inkfish-studiolla Helsingissä. Levyn tuotti Rake Eskolin yhdessä Gabi Hakasen kanssa. Haloo Helsinki! on julkaissut kolme studioalbumia: Haloo Helsinki! (2008), Enemmän kuin elää (2009) ja III (2011). Yhtye oli ehdolla Vuoden yhtye-, Vuoden Pop-albumi- ja Vuoden innovaattori -kategorioissa Emma-gaalassa 2012. III-albumi myi kesällä 2012 platinaa ja yhtye on tehnyt pelkästään vuoden 2012 aikana yli 120 keikkaa. Maailman toisella puolen -läpimurtosingle julkaistiin keväällä 2011 ja se nousi radiolistan ykköseksi ollen kolme kuukautta Suomen soitetuin kotimainen kappale. Menestyssinglen myötä yhtyeen keikat ovat olleet lähes poikkeuksetta loppuunmyytyjä. 

(Radio Nova, Sony Music)

Kilpailut

Uusimmat