Rihanna vahvisti palanneensa yhteen pahoinpitelijänsä kanssa: Tärkeämpää on olla onnellinen!

30.01.2013 21:16 -

Megatähti Rihanna on vihdoin päättänyt kuukausien spekulaatiot hänen ja Chris Brownin suhteesta. Tuoreessa Rolling Stone -lehden haastattelussa Rihanna vahvistaa heidän olevan pari.

- Päätin, että minulle tärkeämpää on olla onnellinen, Rihanna ilmoittaa haastattelussa ja vahvistaa palanneensa yhteen Chris Brownin kanssa.

Haastattelussa Rihanna myöntää, ettei ulkopuolisille hänen valintansa saata tuntua parhaalta mahdolliselta valinnalta. Hän muistuttaa, että muut eivät tiedä, mitä parin välillä tapahtuu suljettujen ovien takana. 


- En anna kenenkään mielipiteen tulevan tielleni. Vaikka se olisi virhe, niin se on minun virheeni. Oltuani niin monta vuotta pimeydessä kiusaantuneena ja vihaisena, olen päättänyt elää totuudessa ja valmiina ottamaan vastaan vastareaktioita. Pystyn siihen!

Rolling Stone -lehdessä Rihanna paljasti uskovansa, että he molemmat ovat kasvaneet ja siirtyneet eteenpäin vuodesta 2009, jolloin Chris Brown pahoinpiteli Rihannan.

- Meillä ei ole enää sen tyyppisiä riitoja. Arvostamme toisiamme. Tiedämme tarkalleen, mitä meillä on nyt, emmekä halua menettää sitä.

Rihanna muistuttaa, ettei siedä enää huonoa käyttäytymistä mieheltään. Rihanna kuitenkin luottaa Chrisiin ja tuntee olevansa turvassa hänen kanssaan.

Lue myös:

Rihanna intiimisti Chris Brownin kanssa uutuuskappaleen kansikuvassa? Katso

Nähdäänkö Grammy-gaalassa kohuparin yhteisesiintyminen?


(Radio Nova, Rolling Stone, The Sun)

Kilpailut

Uusimmat