Kuinka paljon Annikalle ja Arille kertyi elopainoa joulun aikana?

02.01.2013 13:50 -

Annika ja Ari punnitsivat itsensä Radio Novan studiossa ennen joulua saadakseen selville mahdollisten joululäskien määrän. Paljonko kertyi?

Annikan lähtöpaino ennen joulua oli 65.5 kg ja Ari Hurstin 72.5 kg. Vuodenvaihteen juhlakauden aikana duo on syömisen lomassa jännittänyt kuinka paljon oma massa lisääntyykään.

Se tiedettiin jo etukäteen, että Annika ei ole joulupöydän kalakattauksen ja "kevyen pään" ylin ystävä - kinkku se on mikä Annikalle maistuu! Siksipä odotus joulun jälkeisestä painosta ei ollut ihan pienimmästä päästä. Pitää syödä että jaksaa!

Kaiken jännittämisen jälkeen päästiin lopulta päivään, jolloin Ari saapui studioon vaaka kainalossa.

Ennen punnitusta Annika ja Ari tietenkin voimahalasivat toisiaan eikä kuulunut kommentteja siitä etteivät kädet enää olisi yltäneet kollegan ympärille...

Lopulta punnitustulos saatiin Radio Novan kuntosalillta lainatun vaaán diginäytölle: Ari 73.4 kg ja Annika 66.8 kg. Yhteensä Radio Novan tähtijuontajat kerryttivät siis joulun ja vuodenvaihteen aikana elopainoa 2.2 kg.

Seuraava punnitus tehdään helmikuun lopulla - sitten nähdään mihin viisari silloin värähtää, onko joulukilot saaneet kyytiä.

(Radio Nova)

Kilpailut

Uusimmat