Totta se on: Uskomaton Nirvana-huhu pitikin paikkansa – katso!

13.12.2012 08:52 -

Eilen hämmennystä aiheutti uutinen, jonka mukaan Nirvanan elossa olevat jäsenet, rumpali Dave Grohl ja basisti Krist Novoselic esiintyisivät yhdessä kera Paul McCartneyn. Hämmentävä huhu kuitenkin piti paikkansa ja muusikot todellakin kipusivat yhdessä lavalle.

Kuten eilen uutisoimme, musiikkimedia ympäri maailman raapi päätään brittiläisen The Sun –lehden uutisoitua, että Grohl , Novoselic ja ”neljäs, epävirallinen Nirvana-jäsen”, kitaristi Pat Smear palaisivat yhdessä lavalle ensimmäistä kertaa 20 vuoden jälkeen  hurrikaani Sandyn uhrien hyväksi järjestettävän 12 12 12 -hyväntekeväisyyskonsertin puitteissa ja edesmenneen Kurt Cobainin ”tilalla” nähtäisiin Paul McCartney.

Vaan kuinka ollakaan – totta se oli, miehet kipusivat viime yönä Suomen aikaa New Yorkissa Madison Square Gardenin lavalle.

Jos joku kuitenkin odotti McCartneyn esittämässä vaikkapa Nirvanan Smells Like Teen Spirit- tai Come As You Are -klassikkoja, ei sellaista nähty eikä kuultu. Sen sijaan muusikot esittivät yhdessä säveltämänsä (ilmeisesti Cut Me Some Slack -nimisen) kappaleen, joka McCartneyn mukaan syntyi jammailun pohjalta.

- Dave pyysi minua soittelemaan heidän kanssaan ja minä saavuin paikalle. Jossain vaiheessa he sanoivat, etteivät he ole soittaneet pitkään aikaan kimpassa. Sitten tajusin, että olin keskellä Nirvanan-reunionia, McCartney kertoi yleisölle.

Katso esitys alta:


(Radio Nova)

Kilpailut

Uusimmat