Käsittämätön Nirvana-huhu hämmentää: "WTF?"

12.12.2012 14:12 -

Brittilehdistö uutisoi kummia. Huhujen mukaan kun Paul McCartney hyppäsi edesmenneen Kurt Cobainin kenkiin tänä iltana pidettävässä konsertissa.

New Yorkissa pidetään tänä iltana hyväntekeväisyyskonsertti, jossa lavalla nähdään aimo liuta musiikkimaailman tähtiä.

The Sun –lehti uutisoi, että Nirvanan elossa olevat jäsenet, rumpali Dave Grohl ja basisti Krist Novoselic nousisivat lauteille yhdessä ensimmäistä kertaa 20 vuoteen ja saisivat seurakseen lavalla itse The Beatles –legenda Paul McCartneyn.

The Sun –lehti väittää McCartneyn soittaneen Dave Grohlille, joka oli pyytänyt tähteä ”jammailemaan kavereiden kanssa” .

McCartney oli myös lehden mukaan ehdottanut, että ”muusikot vain keksisivät jotain” – mikä oli johtanut siihen, että mies oli huomannut yhtäkkiä jammailevansa Grohlin, Novoselicin ja ”epävirallisen, neljännen Nirvana-jäsen” Pat Smearin kanssa.

- En tiennyt ketä he oikeastaan olivat – he vain sanoivat, kuinka kivaa on olla taas yhdessä. Kysyin, että ”hei, ettekö te ole soittaneet kimpassa noin pitkään aikaan?”.

The Sun tunnetaan varsin värikkäitä juttuja kehittelevänä lehtenä, joten sen uutisiin voinee suhtautua varauksella. Samasta aiheesta ovat uutisoineet lukuisat muutkin brittilehdet, joskin esimerkiksi Metal Hammer –aviisin verkkosivulla aihetta siivitetään kysyvällä ”WTF”-termillä.

 (Radio Nova, The Sun)

Kilpailut

Uusimmat