Tältä näyttää Britney Spearsin uusi musiikkivideo!

29.11.2012 11:41 -

Moninkertaista platinaa uransa aikana saavuttanut monitaituri will.i.am on julkaissut musiikkivideon Scream & Shout (feat. Britney Spears).

Video nähdtiin Yhdysvaltojen X Factor tv-ohjelmassa keskiviikkona, missä Britney Spears niin ikään toimii kykytuomarina tällä kaudella. Video on Ben Morin ohjaama.

Katso video: Scream & Shout

- Työskentely Britneyn kanssa oli uskomatonta. Britneyn kaltaiset artistit ovat syy siihen miksi todella rakastan musiikin tekemistä. Hän rakastaa musiikkia yhtä intohimoisesti kuin minä ja olen äärimmäisen ylpeä kun sain hänet vierailemaan kappaleeseeni. Scream & Shout on jännittävin kappaleeni pitkään aikaan, kertoo will.i.am.

- Tällä planeetalla on vain kourallinen ihmisiä jotka inspiroivat minua samalla tavalla kuin will.i.am., Britney Spears.

Seitsemänkertainen Grammy-voittaja will.i.am on tunnettu erityisesti työstään The Black Eyed Peasin kanssa, joka on myynyt maailmanlaajuisesti jo yli 31 miljoonaa albumia ja 58 miljoonaa singleä.

Moninkertaista platinaa myynyt, Grammy-palkittu kansainvälinen pop-ikoni Britney Spears on yksi historian menestyneimmistä viihdyttäjistä. Mittava ura kattaa lähes 100 miljoonaa myytyä albumia.

Kuva: Youtube

Kilpailut

Uusimmat