Kuuntele Keshan uusi albumi ennakkoon Spotifyssa

28.11.2012 20:54 -

Ke$han uusi albumi Warrior on kuunneltavissa ennakkoon Spotifyssa. Levyllä mukana mm. Dr. Luke, Will.i.am, Max Martin ja Iggy Pop.

Perjantaina 30. marraskuuta julkaistava Ke$han kakkosalbumi Warrior on kuunneltavissa jo ennakkoon vain Spotifyssa. Warrior –albumin tuottajana toimi Kemosabe Recordsin johtaja ja tähtituottaja Lukas Gottwald, joka paremmin tunnetaan nimellä Dr. Luke. Ke$ha on Dr. Luken "silmäterä", ja myös Ke$han debyyttialbumi Animal oli Dr. Luken tuottama.

Ke$ha kirjoitti biisejä useamman kumppanin kanssa. Taustalla vaikuttavat mm. Will.i.am, Max Martin, Benny Blanco, Cirkut, Bonnie McKee, Wayne Coyne, Iggy Pop, Patrick Carney, Ben Folds, Greg Kurstin, Kojak, Ammo sekä Billboard. Die Young singlen on säveltänyt Ke$ha yhdessä Fun. –yhtyeen laulajan Nate Ruessin, Dr. Luken, Benny Blancon ja Cirkutin kanssa. Ke$ha on iso Iggy Pop –fani ja saikin rokkarin vierailemaan Dirty Love –kappaleella.

Ke$han ensimmäinen single Tik Tok teki hänestä tähden nopeasti vuonna 2010. Tuona vuonna Ke$ha nimettiin Billboardin Hot 100 –artistilistalle ja debyyttisingle Tik Tok nousi myös Billboardin vuoden Top 100 –biisilistalle ollen vuoden 2010 ladatuin ja soitetuin kappale. Yli 2,5 miljoonaa kappaletta myyneeltä Animal -albumilta lohkaistiin Tik Tok -kappaleen lisäksi hitit Your Love Is My Drug, We R Who We R ja Blow. Animal albumi on ylittänyt kulta- tai platinamyyntirajan 15 maassa, mm. USA:ssa albumi on myynyt platinaa ja briteissä Animal oli 2010 myydyin ulkomaisen naisartistin albumi.

(Radio Nova, Sony Music)

Kilpailut

Uusimmat