YouTube-hitti: Tältä kuulostaa teinitähti Justin Bieber ja metalliyhtye Slipknot yhdessä

19.11.2012 18:56 -

Corey Taylor haluaisi esittää livenä YouTube-hitiksi nousseen Psychosocial Babyn, jossa on yhdistetty Justin Bieberin Baby-kappaletta ja Slipknotin Psychosocialia.

Slipknotin ja Stone Sourin nokkamies Corey Taylor on tykästynyt YouTubessa näkemäänsä mash-upiin, jossa yhdistellään Slipknotin Psychosocialia ja Justin Bieberin hittiä Baby. Video on kerännyt jo yli 12 miljoonaa katsojaa.

- Tiedän ettei Justin ole tehnyt Psychosocial Baby -videota, mutta mielestäni se on vain niin siisti. Kaikki luulivat, että hermostuisin videosta mutta päinvastoin... Kunnioitan Justinia. Hän on todella lahjakas poika ja tekee todella paljon faniensa takia. Olin Baltimoressa kiertueella kirjani myötä, ja tiesin Justinin olevan lähellä Washingtonissa. Yritin saada hänet paikan päälle, jotta olisimme voineet tehdä yhdessä akustisen version Psychosocial Baby -remixistä. Mutta hän oli vierailemassa lasten sairaaloissa. Henkilöstä joka vierailee lasten sairaaloissa ei voi sanoa mitään pahaa, Corey Taylor kertoo Revolverin haastattelussa.

Kilpailut

Uusimmat