Rihanna saapuu perjantaina Ruotsiin - edessä 7 yksityiskonserttia ympäri maailmaa

14.11.2012 01:14 -

Pop-tähti Rihanna lähtee kiertämään maailmaa esiintymällä seitsemässä eri kaupungissa yksityiskeikoilla.

Tähti lähtee kiertueelle omalla Boeing 777 -lentokoneella, joka kuljettaa samalla Rihannan faneja, sekä lehdistön edustajia katsomaan tähden esiintymisiä.

Aftonbladet-lehden mukaan laulaja Rihanna saapuu Ruotsiin yksityiskeikalle perjantaina. Lehden mukaan Rihanna tulee esiintymään salaisesti noin tuhannelle kutsuvieraalle. Levy-yhtiö Universal Music on lähettänyt eilen ensimmäiset kutsut yksityiskeikalle. Asiasta kirjoitti ensimmäisenä MTV3 sivuillaan.

Kutsuvieraslistalla on lehden mukaan niin kuninkaallisia kuin muusikoita ja muotimaailman kärkinimiä. Yksityiskeikan pitopaikasta ei ole vielä tietoa, mutta tähden kerrotaan kutsuneen kaikki vieraansa juhlimaan keikan jälkeen.

Radio Novan saamien tietojen mukaan konsertissa on mukana myös suomalaisia, etenkin median edustajia.

Kaikki kulminoituu numeroon seitsemän. Unapolagetic on Rihannan uran seitsemäs albumi, Kiertue kestää seitsemän päivää ja se pysähtyy seitsemässä maassa. 

14.11 - Mexico City, Mexico
15.11 - Toronto, Canada
16.11 - Stockholm, Sweden
17.11 - Paris, France
18.11 - Berlin, Germany
19.11 - London, UK
20.11 - New York, USA

Rihanna kiertää eri kaupungeissa satojen tarkkaan valitun henkilön kanssa. Nämä ihmiset pääsevät maailmantähden kanssa juhlimaan jopa seitsemässä eri kaupungissa.

Rihanna itse kommentoi kiertuettan Twitterissä:

- Tulemme käytännössä elämään seuraavan viikon seuraavasti: nukkuen, juhlien kaikki yhdessä. Minä, fanini, media. Se tulee oleman villi ajelu, Rihanna pohtii tulevaa. 

Rihannan Unapolagetic -albumi julkaistaan 19. marraskuuta. Laulaja lähtee laajalle Diamonds-maailmankiertueelle  2013.

Kilpailut

Uusimmat