Laulaja selittää sanoituksiaan: My p**sy tastes like Pepsi Cola

12.11.2012 21:47 -

Lana Del Rayn oudot sanoitukset ovat herättäneet paljon keskustelua, ja nyt poppari onkin joutunut selittämään mitä lyriikoillaan oikein tarkoittaa uudessa Cola-kappalessa.

Kappale löytyy laulajan tulevalta neljänneltä julkaisulta Born To Die - The Paradise Edition, ja siinä lauletaan: "My pussy tastes like Pepsi Cola / My eyes are wide like cherry pie".

Kun laulajalta on kysytty mitä hän tällä oikein tarkoittaa, vastaus on lyhyt ja se menee Lanan poikaystävän syyksi.

- Minulla on skottilainen poikaystävä, ja niin hän tapaa sanoa!

Hän kertoi myös australialaisen Triple J:n radiokanavan haastattelussa, että vaikka hän oli innoissaan kappaleesta, se ei vakuuttanut täysin muita. Lana ei kuitenkaan epäröinyt sen julkaisemista.

- Minä en epäröinyt, mutta kaikki muut ympärilläni epäröivät. Heidän mielestä se oli todella outo - ei siis mitään uutta, laulaja kertoi haastattelussa.
- Mielestäni kappale oli niin siisti. Jätkät pääsee soittamaan sähkökitaroita... kertosäe kasvaa ja siinä on trooppisia vivahteita. Mielestäni sen fiilis on upea, rakastan sitä!

- Kappaleen myötä on ollut paljon naurua. Olen saanut paljon Pepsi-aiheista palautetta, ja paljon Pepsi-fanipostia, nainen jatkaa.

Voit kuunnella kappaleesta pätkän kohdassa 00:48

Kilpailut

Uusimmat