Tunnistaako Ristomatti Ratia suomalaiset ja virolaiset kaunottaret - katso miten kävi!

12.11.2012 15:38 -

Ristomatti Ratia vieraili Enbuske & Linnanahde Crew talkshown vieraana Subilla. Ohjelmassa hänelle heitettiin haaste, missä miehen tulisi tietää, ovatko yleisössä olevat kaunottaret Suomesta vai Virosta. Katso miten kävi.

Ratia on ollut naimisissa 90-luvulta lähtien virolaisen Anu Saagimin kanssa. Ratia onkin saanut vastailla vuodesta toiseen, miksi löysi rouvansa juuri Virosta.

- Kyllä Suomessa on äärettömän kauniita ja nykyään hyvin tyylikkäitäkin naisia. Se ero on hämärtynyt selvästi Tallinnan ja Helsingin välillä. Nää on ne kaksi paikkaa, missä käyn.

- Se oli huomattavasti suurempi se ero 15 vuotta sitten, Ristomatti Ratia kertoi haastettelussa pilke silmäkulmassaan.

Aki Linnanahde pyysi Ristomattia tekemään testin. Ohjelman studioyleisössä oli neljä naista, joista kaksi oli Suomesta ja kaksi Virosta. Tunnistaisiko Ratia ulkonäön perusteella, mistä maasta he ovat kotoisin?

- Nyt tuli kyllä vaikea kysymys, Ratia pohti ja arvuutteli naisia. Hän haki eroja kaunottarien välille muun muassa säärten perusteella.

Lopputulos oli Ristomatin kannalta huono,sillä hän arvasi kaunottarien kansalaisuudet väärinpäin jokaisen neitosen kohdalla. Onneksi Ratia otti lopputuloksen huumorilla.

Kuuntele haastattelu:



Katso pätkä Katsomosta

Tuomas Enbuske, Aki Linnanahde ja Minna Kuukka viihdyttävät suomalaisia Radio Novan aamuissa ma-to klo 7-9.

Enbuske & Linnanahde Crew herättää keskustelua ja puheenaiheita myös tv:ssä. Suora talkshow nähdään Subilla perjantaisin kello 21.00.

(Radio Nova, Sub)

Kilpailut

Uusimmat