Samuli Putro akustisesti Radio Novassa - katso kuvat!

06.11.2012 09:40 -

Samuli Putro saapui akustiselle keikalle Radio Novaan 6. marraskuuta.

<cms gallery "Samuli Putro akustisesti" "4" />

Keikka tulossa!

Suomalaisten lauluntekijöiden eliittiin jo Zen Cafe –yhtyeen aikana kivunnut Samuli Putro julkaisi kolmannen sooloalbuminsa 24. elokuuta.

Levy on nimeltään Tavalliset hautajaiset ja siltä lohkaistu ensimmäinen single Olet puolisoni nyt on viihtynyt hyvin Suomen suosituimmat -listalla, samoin kuin levyn.

Tavalliset hautajaiset -levyllä Putro palaa juurilleen. Albumin kappaleet ovat syntyneet hänen entisessä kotikaupungissaan Raahessa, akustinen kitara on vaihtunut sähköiseen ja levyn lauluissa kuullaan Putrolle ominaiseen tyyliin tarinoita ihmisistä, miehistä ja naisista tässä maassa, jossa on muitakin kaupunkeja kuin Helsinki.

Samuli Putro ELC:n haastattelussa

Juha Vainio -tunnustuspalkinnolla huomioitu lauluntekijä Samuli Putro vieraili Radio Novassa Enbuske & Linnanahde Crew -ohjelman vieraana

Haastattelun alkuun aamun Aki Linnanahde ja Tuomas Enbuske kiittelivät Samulia hänen upeasta biisistä Olet puolisoni nyt.

- Kyllä se on paljon herättänyt hyvää huomiota. Varsinkin valtion rautatiet on hieno laboratorio tutkia sitä, pitääkö ihmiset jostakin kappaleesta vai ei, Samuli miettii.
Lue lisää

(Radio Nova)

Kilpailut

Uusimmat