Jippu ja kihlattu tatuoivat toistensa nimet kaulaan ja selkään - katso kuvat

27.10.2012 13:52 - - Luettu 11 166 kertaa

Laulaja Jippu vieraili Janne-kihlattunsa kanssa Enbuske & Linnanahde Crew talkshown ensimmäisessä suorassa lähetyksessä perjantaina. Laulajatar kertoi elämästään, rakkaudesta, seksuaalisuudestaan ja uusista tatuoinneista.

Jippu ja Janne alkoivat seurustella keväällä ja sormuksia vaihdettiin kihlautumisen merkiksi muutaman kuukauden päästä. Ensi kesänä heidän olisi tarkoitus astella avioon.

Elokuussa Janne vapautui vankilasta, jossa hän istui huumausainerikoksesta. Enbuske & Linnanahde Crew talkshown haastattelussa Jipulta kysyttiin, mitä hän näkee Jannessa ja pelottaako mies häntä?

- Näen enkelin, hän on pelastanut minut itseltäni, Jippu kertoi. 

- Ei pelota, koen hänet äärimmäisen turvallisena. Minun ei tarvitse koskaan pelätä mitään.

Jippu puhui avoimesti myös seksuaalisuudestaan. Tuomas ja Aki kysyivät, tarkoittiko Jippu alistuneisuutta nimenomaan seksuaalisessa mielessä.

- Mun on hirveän vaikea erotella sitä itsestäni. Mulla on aina kaikessa jotain seksuaalista, Jippu vastasi.

- Alla on hyvä olla!

Jippu ja Janne ovat molemmat ottaneet juuri tatuoinnit, joissa lukee toisensa nimet. Jipun tatuointi löytyy hänen yläselästä ja Jannen tatuointi puolestaan miehen kaulasta.

Kuva: SUB

Katso haastattelu kokonaisuudessaan KATSOMOSSA

Tuomas Enbuske, Aki Linnanahde ja Minna Kuukka viihdyttävät suomalaisia Radio Novan aamuissa ma-to klo 7-9. Talkshow nähdään Subilla perjantaisin kello 21.00.

(Radio Nova, Sub, MTV3)

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat