Suosittu naislaulaja teki vahvan paluun - ensimmäinen single Suomen soitetuin

26.10.2012 10:35 -

Anna Puun ensimmäinen single Kolme pientä sanaa on tällä hetkellä radioiden soitetuin kappale. Uusi levy on nyt kaupoissa.

Anna Puu julkaisee perjantaina 26. lokakuuta kolmannen pitkäsoittonsa Antaudun. Levyn ensimmäinen single, Kolme pientä sanaa, nousi radioiden soitetuimmaksi kappaleeksi. Kappaleen on säveltänyt Knipi (Egotrippi) ja Jukka Immonen (tuottanut mm. Jenni Vartiaista ja Disco Ensembleä). Singlen on sanoittanut Anna Puu yhdessä Samae Koskisen kanssa.  

Kolmas albumi Antaudun on saman tekijätiimin käsialaa kuin Anna Puun kaksi aiempaakin albumia (Anna Puu 2009, Sahara 2010). Tuotantotiimiin kuuluvat Anna Puun lisäksi Jukka Immonen, Lasse Kurki ja Knipi (Egotrippi). Albumilla kuullaan Anna Puun ja Samae Koskisen yhteissanoitusten lisäksi Heimo Hatakan ja Mariskan lyriikoita.  

- En voisi olla onnellisempi kaikesta mitä tähän kolmanteen levyyn liittyy; onnistumisen tunnetta, yöllistä inspiraatiota, luovaa yhteistyötä, itsensä toteuttamista, ahaa-elämyksiä, kylmiä väreitä, huonoja vitsejä, huutonaurua, hyviä lounaita, uusia ystäviä, punainen lanka ja paljon antautumista! kertoo Anna Puu.             

Anna Puu julkaisi nimeään kantavan debyyttialbuminsa vuonna 2009. Toinen albumi, Sahara, ilmestyi keväällä 2010. Anna Puun levyjä on myyty yhteensä yli 140 000 kappaletta.

(Radio Nova, Warner Music)

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat