Tuore tangokuningas julkaisee debyyttinsä marraskuussa - kuuntele näyte

23.10.2012 17:16 -

Hallitseva Tangokuningas Pekka valmistautuu esikoisalbuminsa julkaisuun. Pirstaloitu onni -niminen levy ilmestyy 7. marraskuuta.

- Kohta se hetki on käsillä ja ensimmäinen albumi on valmis. Fiilis on mitä mainioin! Oli mahtavaa käydä läpi se prosessi, mitä kaikkea pitkäsoitto -levyn teko vaatii: useampaa studiopäivää, kappaleiden hallintaa ja tekstien sisäistämistä plus tietenkin lauluintoa ja jaksamista, joita löytyi roimasti, Pekka miettii.

- Albumista itsessään tuli pitkälti oman näköiseni. Mukaan mahtuu niin hitaampaa beattia, menevämpää rytkettä (kuten Mies liekeissä on) kuin hieman tangoa, mm. Veeti Kallion tekemä kappale Tango Maria. Ehkä yllätykseksi voi laskea myös itse säveltämäni ja sanoittamani kappaleen Miksi jäisin, joka kertoo ahdistumisesta ja tunteiden ailahtelusta parisuhteessa. En muista tarkalleen, milloin olen kappaletta alkanut työstämään, mutta sanottakoon, että sen syntymiseen on vaikuttanut nähty, kuultu ja koettu elämä tähän asti.

Pekka Mikkola löytää albumilta myös suosikkinsa.

- Kenties paras elämys ja tunne minulla on kakkossinkus Pirstaloitu onni -sinkusta. Kaunis melodialinja, -sovitus ja koskettava teksti luovat  tässä kappaleessa upeaa harmoniaa. Kappaleen on säveltänyt ja sovittanut Pertti Jalonen ja sanoittanut Piia Koriseva.



Pirstaloitu onni kappaleet:

1.  Pirstaloitu onni
2.  Tango Maria
3.  Hillitön hopeinen kuu
4.  Aamu antaa anteeksi
5.  Hääpäivän jälkeen
6.  Tuittupää Tuonelasta
7.  Mies liekeissä on
8.  Palkittu sydän
9.  Poika puolessa matkassa
10. Tulkaa tytöt takaisin
11. Aamuni jaat
12. Miksi jäisin

(Radio Nova)

Kilpailut

Uusimmat