Tuottaja paljastaa: Adele hautonut faneilleen jymy-yllätystä!

23.10.2012 14:05 -

Juuri, kun lehdet uutisoivat Adelen vetäytyvän vuosiksi musiikkibisneksestä, tuleekin tieto tähden paluusta jo vuonna 2013.

Tähden yhdysvaltalainen yhteistyökumppani, tuottaja Dan Wilson kertoo The Mirror -lehden haastattelussa mukavia uutisia Adelen faneille.

- Hän ei ole koskaan ollut onnellisempi. Olemme vaihtaneet muutamia sähköposteja. Olen keskittynyt kirjoittamaan niin monta kappaletta, kuin olen voinut, Wilson muotoilee.

Lehti kirjoittaa Adelen työskennelleen kotonaan koko raskautensa ajan. Tuottajiin Adele on pitänyt yhteyttä muun muassa Skypen välityksellä.

- Haluan vihdoin julkaista iloisen levyn. En ole koskaan ollut onnellisempi kuin nyt. Olen kirjoittanut jo jotakin ja julkaisen ne kun on valmista, Adele on kertonut ystävilleen.

Wilson myöntää tiedon olevan totta.

- Adele on todella työskennellyt viime kuukausina. Bond-kappale ei ole ollut ainoa asia, mitä hän on kirjoittanut.

- Hänen "uusi" materiaalinsa pohjautuu siihen, kuinka onnellinen hän on miehensä kanssa, sekä millainen muutos hänessä on tapahtunut äitiyden myötä.

- Ihmiset tulevat yllättymään hänen uudesta soundista, se on jotain uskomatonta, Dan Wilson vakuuttaa.

- Puhuminen Adelen tauosta ovat hölynpölyä. Hän keskittyy nyt poikaansa, mutta joulun jälkeen hänen päämääränsä on saada valmiiksi ensimmäisiä nauhoituksia tulevalle albumille, joka ilmestynee ensi syksynä, Wilson paljastaa.



(Radio Nova, The Mirror)

Kilpailut

Uusimmat