Korealainen laulaja jyrää Youtubessa - Lähes 480 miljoonaa katselukertaa ja maailmanennätys!

17.10.2012 07:52 -

Etelä-Korealainen räppäri Park Jae-sang, joka tunnetaan paremmin nimellä PSY, on noussut musiikkimaailman todelliseksi sensaatioksi tanssihitillään Gangnam Style.

Kappaleen nimi viittaa Etelä-Korean pääkaupungin Soulin trendikkääseen asuinalueeseen, missä myös PSY on itse asunut. Kappaleen hyvin humoristinen musiikkivideo sisältää riemukasta tanssia, jota on parjattu "ilmaratsastukseksi". Humoristinen video ja sen tanssiliikkeet ovat nostaneet PSY:n valtavaan suosioon.

Gangman Style -tanssiliikkeitä ollaan viety iloisen räppärin puolesta Yhdysvaltojen suosituimpiin tv-ohjelmiin, kuten Saturday Night Live ja The Ellen DeGeneres Show. Oman versoista tanssista ovat esittäneet eri tilanteissa myös lukuisat megatähdet Englannin pääministeriä myöten.

Gangnam Style -musiikkivideo on noussut Youtubessa huimaan suosioon. Sitä on katsottu kesäkuun jälkeen lähes 480 miljoonaa kertaa. Video on noussut palvelun kaikkien aikojen katsotuimpien videoiden joukkoon (8. sija 17.10).

Videon avulla on tehtailtu uusi maailmanennätys, sillä se on noussut kaikkien aikojen "tykätyimmaksi" musiikkivideoksi.

Vuoden tanssihitiksi noussut Gangnam Style löytyy PSY:n marraskuussa julkaistavalta PSY's Best 6th Part 2 -albumilta. Kyseessä on jo räppärin 7. levy.

Jos et ole nähnyt vielä musiikkivideota, kurkkaa se tästä:(Radio Nova, Wikipedia)

Kilpailut

Uusimmat