Tanssitähti Ristomatti Ratian salaiset aseet treenisalilla: Kellotaulu, kukkia ja loruja!

10.10.2012 13:52 -

Ristomatti ja Sannu saivat edellisestä tanssistaan huonot tuomaripisteet, mutta pääsivät silti jatkoon. Pari ei anna minkään häiritä treenejään, vaan suuntaa täysillä eteepäin huumorilla!

- Kaunis biisi, hyvissä tunnelmissa ollaan. Oli ihan erillainen fiilis lähteä uuteen viikkoon. Rumba oli sen verran haastava, Sannu kertoo.

- Tulevassa tanssissa saadaan tanssia yhdessä huomattavasti turvallisemmin. Liikekieli on helpompi ja Ristomatille tutumpi.

Ristomatti tuo tanssisalille päivittäin hyvää tunnelmaa, tuomalla kaikkien iloksi tuoreita kukkia. Asiasta kertoi Krisse Salminen, joka ihasteli Ristomatin olevan charmantti herrasmies.

- Kukkia minä tuon aina nykyiseen työpaikkaani. Minulla on ollut sellainen tapa, että vien sinne Ratia Brandiin aina kukkia aamuisin. Nyt kun minulla on työpaikka siirtynyt tänne Tanssii Tähtien -studiolle, niin tänne minä tuon kukkia.

- Kahvipöydän kukista pääsee nauttimaan sekä ompelijat, toimistohenkilökunta sekä kanssakilpailijat. Ristomatti hymyilee.

Kuinka Ristomatti tulee hurmaamaan tulevana sunnuntaina tanssiyleisön? Onko oppimisessa otettu käyttöön jotakin uusia konsteja?

- Nyt me ollaan hoksattu, että kellotaulu toimii Ristomatin kanssa. Me hahmotetaan (ei siis virallisesti kellon mukaan) kellotaulu saliin ja mihin astutaan. Esimerkiksi kymmnen yli kahteen tai kolmeen, Sannu kertoo.

- Se on toiminut ja tulee opettajallekin uusia metodeja, Sannu nauraa.

Ristomatilla on käytössään muitakin konsteja oppimiseen ja muistamiseen.

- Mulla on sellanen vahva laite, iPad, joka auttaa minua, kun Sannu on sinne tanssinut, Ristomatti selvittää.

- Mä voin siitä kerrata, ei tarvitse pääkoppaa rasittaa sillä. Minun on pakko oppia joku loru, millä mä menen sitä tanssikuvioita läpi. Siihen loruun en ole vielä päässyt, mutta illalla pääsen.

- Kun otetaan askelia, siinä voi olla yhtähyvin laulunsanat tai runo ja miten se etenee. Nythän tässä on laulun sanat.

- Toivottavasti se auttaa?, Ristomatti nauraa!



Ratia ja Sannu valmistelevat tulevaa tanssia viikon ajan muiden parien tavoin. Vaikka oppimisessa käytetään uusia metodeja, tulee kaiken olla valmista pian, että aikaa jää muistamiselle ja kertaamiselle.

- Tavoitteena tämän viikon osalta on se, että keskiviikko-iltaan mennessä olisi koreografia paketissa. Sitten vaan seuraavat päivät kerrataan, treenataan ja tehdään yhdessä toistoja, Sannu selostaa.

Ristomatti toivoo, että tulevan tanssin herkkyys ja tunteet välittyisivät kaikille.

- Kyllä sen täytyy nyt kuitenkin nousta sydämestä sen tanssin ja sen pitää näkyä siinä tanssissa.

- Toivomme, että yleisön lisäksi tuomaritkin vähän herkistyisi meidän tanssille. Meillä on ollut mielettömän hieno tuki yleisöltä. Se on käsittämätöntä.

- Lämpimät kiitokset, meitä tukeneille! Ristomatti ja Sannu lopettavat.

LUE MYÖS:

Tanssikisasta pudonneet VilleGalle ja Kia jatkavat yhteistyötä keskenään?

Tanssitähti Ristomatti Ratia aikoo näyttää osaamisensa: Siihenhän nyt jouduttiin!

Krisse Salminen aikoo menestyä veljeänsä paremmin tanssikisassa: Hänhän ei osaa tanssia!

Lue lisää tanssiuutisia täällä

(Radio Nova)

Kilpailut

Uusimmat