Television uusi musiikkivisa vilisee kotimaisia suosikkilaulajia - Lue lisää!

08.08.2012 18:00 -

MTV3:n syksyn uutuusohjelma Sing along on koko perheen riemukas musavisailu! Ohjelmassa kaksi joukkuetta ottaa toisistaan mittaa laulutaitoa, näyttelijänlahjoja ja nokkeluutta mittaavissa tehtävissä. 

Pisteet vie se, joka parhaiten hallitsee nämä kaikki samanaikaisesti. Nimensä mukaan ohjelma houkuttelee myös katsojat mukaan laulamaan.

Vieraina ohjelmassa on joka viikko neljä kiinnostavaa persoonaa. Syksyn aikana taitojaan pääsee kokeilemaan 48 tunnettua esiintyjää, joilla ei onneksi mene sormi suuhun yllättävissäkään tilanteissa.

Joukkueita kipparoivat legendaarinen Leningrad Cowboy Tuomas ”Tume” Uusitalo sekä Putouksestakin tuttu sympaattinen näyttelijä Eero Ritala. Koko paketin pitää kasassa tuomarin valtuuksin varustettu juontaja Johanna Koivu, joka tunnetaan myös Elonkerjuu-yhtyeen viulistina.

- Sing alongissa lauletaan välillä hyvin, mutta aina täysillä. Uskon, että kilpailu ja musiikki tempaavat mukaansa niin, ettei kotikatsomoissakaan ole helppo pysytellä hiljaisena, Johanna lupaa.

Eikä kotikatsomoissa onneksi tarvitsekaan pysytellä hiljaa, sillä nimensä mukaan ohjelma kutsuu katsojat osallistumaan. Säestyksestä vastaa Varre Vartiaisen johtama Sing alongin oma bändi, jolta luonnistuvat niin suosituimmat kotimaiset kuin kansainväliset hititkin.Sing alongin vieraat ajalla 6.9 - 8.11.

6.9.

Sarjan avausjaksossa kapteeni Tume Uusitalon joukkueessa kilpailevat legendaarinen Leningrad Cowboy Mato Valtonen sekä täysin pitelemätön koomikko-laulaja Joona Kortesmäki. Kapteeni Eero Ritalan joukkueessa kaiken peliin laittavat stand up -koomikko Sami Hedberg sekä laulaja Arttu Wiskari. Testaa pysytkö sanoissa mukana, kun Sami esittää rap-klassikon Rapper’s Delight. Tumen joukkueen loppupotpuri vaatii paljon lavasteilta, mutta antaa vielä enemmän katsojille.

13.9.

Kapteeni Eero Ritalan joukkueessa vakuuttavaa tulosta tekevät koomikko Krisse Salminen sekä tummaääninen näyttelijä Jussi Lampi. Kapteeni Tume Uusitalo on saanut rinnalleen jo Taikapeilissä testatun tiimin, laulajat Nina Tapion ja Hanna-Riikka Siitosen. Luvassa on lämminhenkinen kaksintaistelu, kun Pikariimissä vastakkain asettuvat Nina ja Krisse. Tumelle tulee kiire, kun samaan aikaan pitää laulaa F-F-F-Falling ja näytellä muun muassa hiirtä.

20.9

Kapteeni Eero Ritalan joukkueessa vaikuttavat laulajat Jenna Bågeberg ja Juha Metsäperä. Kapteeni Tume Uusitalon rinnalla kilpailevat laulaja-näyttelijä Juho Markkanen sekä laulaja Meiju Suvas. Eero näyttää, miten helppoa on tulkita Frank Sinatran klassikkoa Love and Marriage, kun samaan aikaan on näyteltävä delfiiniä. Juho Markkanen puolestaan ilahduttaa Eppu Normaali -faneja biisillä Minun aurinkolasit.

27.9.

Kapteeni Tume Uusitalon joukkueessa voittoa janoavat laulaja Irina ja tanssija-näyttelijä-laulaja Markku Haussila. Kapteeni Eero Ritalan joukkueessa kampoihin pistävät näyttelijä Kaisa Mattila ja musiikin monitaituri Sami Pitkämö. Sananmetsästyksessä Irina laulaa Apulantaa, mutta osa sanoista on kadonnut ja Tumen ja Markun pitäisi löytää ne. Sami johdattelee meidät 60-luvun kalifornialaistunnelmiin Beach Boysin klassikolla Wouldn’t It Be Nice.

4.10.

Kapteeni Eero Ritalan joukkue virittelee poikabändihysteriaa, kun vieraina ovat legendaarisen XL5:n laulaja Mica Ikonen sekä Risto Räppääjänä tunnetuksi tullut Lauri Karo. Kapteeni Tume Uusitalon joukkueessa säväyttävät tällä kertaa näyttelijä, kulman poika Janne Ravi sekä laulaja Laura Voutilainen. Katso kestävätkö lavasteet, kun Mica päästetään irti. Luvassa myös Lauran upea tulkinta Happoradion biisistä Puhu äänellä jonka kuulen.

18.10.

Kapteeni Tume Uusitalon joukkueessa kilpailevat laulaja JP Leppäluoto sekä laulaja-näyttelijä Malla Malmivaara. Kapteeni Eero Ritalan rinnalla nähdään kaksi musiikin ihmemiestä, Marzi Nyman ja Zarkus Poussa. Mallan haastavana tehtävänä on laulaa These Boots Are Made for Walking ja näytellä samalla potkukelkkailijaa. Marzin, Zarkuksen ja Eeron loppupotpuri on hektisyydessään hekumallinen.

25.10.

Kapteeni Tume Uusitalo on saanut joukkueeseensa laulaja Johanna Förstin sekä näyttelijä Chike Ohanwen. Kapteeni Eero Ritala puolestaan pääsee kilpailemaan samassa joukkueessa laulaja Sami Saaren sekä laulaja-näyttelijä Ushma Karnanin kanssa. Luvassa on äärimmäisen tiukka kisa, jossa hiki nousee pintaan viimeistään siinä vaiheessa, kun Eero ja Chike heittäytyvät tulkitsemaan Jari Sillanpään Bum bum bumia.

1.11.

Kapteeni Eero Ritalan joukkueessa laulajat Ville Pusa sekä Mikko Sipola ja kapteeni Tume Uusitalon joukkueessa laulaja Diandra Flores sekä laulaja-näyttelijä Saija-Reetta Kotirinta.

Upea Saija-Reetta laulaa Chisun Saaliit ja näyttelee samalla biljardihaita, mutta nähtäväksi jää, ymmärtävätkö joukkuetoverit mistä on kysymys. Eeron, Villen ja Mikon loppupotpurissa on kova diskomeininki.

8.11.

Kapteeni Tume Uusitalon joukkueessa laulaja-lauluntekijä Saara Aalto sekä lauluyhtye Rajattoman tenori Hannu Lepola. Kapteeni Eero Ritalan joukkuekin on täydessä iskussa kilpailijoinaan laulajat Anne Mattila ja Tommi Läntinen. Katso, onnistuuko Hannu laulamaan Queenin I Want It Allin ja suorittamaan samalla Karate Kidistä tutun kurkipotkun. Saara vakuuttaa Lady Gagan Born This Wayllä.

Sing along torstaisin klo 20.05 MTV3-kanavalla 6.9. alkaen. Uusinta perjantaisin klo 15.30.

(Radio Nova, MTV3)

 

Kilpailut

Uusimmat