Kotimainen hyytävä uutuustrilleri - Ja saapuu oikea yö

11.07.2012 14:25 -

Kotimainen trilleri Ja saapuu oikea yö saa ensi-iltansa perjantaina 13 . päivä heinäkuuta.

Elokuvan ohjaaja Jyri Kähönen ja näyttelijä Jemina Sillanpää vierailivat Radio Novalla kertomassa uudesta elokuvasta.

Kuuntele haastattelu

Ja saapuu oikea yö kietoo katsojansa tiivistunnelmaiseen trilleriin, jossa rakkaus rikkoo inhimillisyyden rajoja ja salaisuudet ovat liian suuria sanottaviksi ääneen. Toinen ihminen, läheinenkin, on aina arvoitus.

Katso traileri: Ja saapuu oikea yö

Tulisesti rakastuneet Veera (Jemina Sillanpää) ja Sakari (Jarkko Niemi) joutuvat painajaismaiseen pyöritykseen, kun Veera pyytää sulhaseltaan apua isänsä (Martti Suosalo) tappamisessa. Karmiva pyyntö yllättää Sakarin täydellisesti ja mies on kovilla selvitellessään salaisuuksien verkkoa. Veeran syvän vihan varjossa Sakari joutuu tekemään valintoja, joiden ääreen ei olisi koskaan uskonut joutuvansa. Tekisitkö sinä mitä tahansa rakkaasi vuoksi?



Trillerin on käsikirjoittanut nuori, itseoppinut Tuomas Parviainen. Elokuvan ohjaaja Jyri Kähönen on ohjannut aiemmin lyhytelokuvia, tv-sarjoja, musiikkivideoita ja mainoksia. Ja saapuu oikea yö on Kähösen ensimmäinen pitkä fiktioelokuva.

Esikoisohjaajan ja esikoiskäsikirjoittajan lisäksi tuoretta, mutta ammattitaitoista uutta sukupolvea edustavat näyttelijät, jotka tekevät elokuvassa ensimmäiset pääosansa valkokankaalla. Jemina Sillanpää on teatteriroolien lisäksi nähty muun muassa elokuvassa Kalteva torni (2006), sekä useissa tv-elokuvissa ja -sarjoissa. Sillanpää on myös monipuolinen muusikko. Jarkko Niemi tunnetaan esimerkiksi elokuvista Kielletty hedelmä (2009) ja Hymypoika (2003), sekä Let My People Go! (2011) ja Ruokala lokki (2006). Niemi on näytellyt myös tv-sarjoissa. Elokuvan konkarikaartia edustaa lukuisista elokuvista ja tv-sarjoista tunnettu ja palkittu Martti Suosalo.

(Radio Nova)

Kilpailut

Uusimmat