Tämä kappale nousi Suomen radioiden soitetuimmaksi kappaleeksi!

07.06.2012 16:00 -

Jesse Kaikuranta tekee selvää jälkeä hitillään Vie mut kotiin. Kappale nousi tällä viikolla Suomen kaupallisten radioiden TOP20-listalla kärkeen. Saman tempun mies teki Radio Novan TOP20-listalla, jonka kärjessä kappale komeilee.

- Vie mun kotiin on aika hyvä esimerkki, joka on tosi lähellä sellaista tyyliä, josta tykkään kaikista eniten. Matti Mikkola on sen tuottanut ja mä tykkään hänen tyylistään. Se ei tee ihan perusmusiikkia, vaan siellä on mukavia "sämplehommia" ja vähän sellasta abmient-meininkiä mukana. Semmosta tulee olemaan se levykin, Jesse kertoo kappaleestaan.

- On ollut aika hässäkkää viimeaikoina. En olisi kuvitellut, että tämä menee näin mahdottomaksi, edelleen Kokkolassa asuva Jesse pohtii menestystään.

RADIO NOVA TOP20 -LISTA

SUOMEN SOITETUIMMAT TOP20 -LISTA

LUE MYÖS:

Laulajakomeetta Jesse Kaikuranta paljastaa millaisen levyn hän aikoo tehdä! Debyyttialbumiaan parhaillaan valmisteleva Jesse Kaikuranta on saanut valtavaa kiinnostusta osalleen hitillään Vie mut kotiin. Koskettava kappale kuultiin ensi kerran Nelosen Voice of... Jesse Kaikuranta Euroviisuihin? Jesse kaikuranta on saanut paljon kyselyjä faneiltaan, jotka toivoisivat miehen edustavan Suomea Euroviisuissa. Radio Novan Kuukka ja Hursti kysyivät asiasta... Jesse Kaikuranta - Vie mut kotiin Vie mut kotiin -kappale on Jesse Kaikurannan ensimmäinen single. Koskettava kappale kuultiin ensi kerran Nelosen Voice of...

(Radio Nova)

Kilpailut

Uusimmat