PMMP Radio Novassa: Uusi levy täynnä rakkauskappaleita!

28.05.2012 16:15 -

PMMP:n uuden levyn nimi on Rakkaudesta. Albumi ei kuitenkaan ole täynnä erobiisejä tai kuherrusta. Kurkkaa Paulan ja Miran haastattelu Radio Novan Backstage -videosivulta.

- Siinä (levyllä) on aika erilaisia tarinoita rakkaudesta. Nyt tuli vain sellainen olo, että ollaan väistelty sitä teemaa aikaisemmilla levyillä, vaikka meillä onkin ollut ihmissuhteista kertovia lauluja. Tällä levyllä on biisejä esimerkiksi intohimoisesta rakkaudesta, koko levy tehtiin vähän eri kulmasta, laulajatähdet kertovat.

PAULAN JA MIRAN HAASTATTELUN VOIT KATSOA TÄÄLLÄ
(Watch the interview here)

KUUNTELE HAASTATTELU:



LUE MYÖS:

PMMP starttaa Radio Novan kesän - Lue kaikki erikoisviikosta! Koko Suomen rakastama PMMP juhlistaa Radio Novan kesää omalla erikoisviikolla. Tarjolla on muun muassa konserttilippuja, erikoishaastatteluja sekä akustinen keikka... PMMP-erikoisviikko: Jätä kysymyksesi Paulalle ja Miralle! Mitä olet aina halunnut tietää PMMP:n vauhtikaksikolta Paulalta ja Miralta? Naiset vastaavat fanien kysymyksiin... Mitä kuuluu PMMP:n Paulalle ja Miralle? PMMP Radio Novassa Eppu Salmisen vieraana uuden sinkun julkistamispäivänä 16.4. kello 14 -... PMMP:n levynjulkkarikeikka lähestyy! Kuudennen albuminsa julkaiseva PMMP järjestää levynjulkaisukeikkansa Loimaan torilla maanantaina 11.... PMMP palaa keikoille kesällä! Maamme suosituimpiin yhtyeisiin kuuluva PMMP palaa keikoille ensi... PMMP Radio Novan haastattelussa - kuuntele uusi kappale! PMMP julkaisee uuden albumin kesäkuussa. Mira ja Paula Eppu Salmisen...

(Radio Nova)

Kilpailut

Uusimmat