Provinssirock julkisti lisää esiintyjiä

28.02.2012 11:58 -

UUSIA PROVINSSIARTISTEJA: TheGaslight Anthem (US), Bat For Lashes (UK), Billy Talent(CAN), OFF! (US) ja Ewert and the Two Dragons (EST)

Provinssirockin artistikattaukseen tulee lisää ulkomaalaisia vahvistuksia. Amerikkalainen punkrockyhtye The Gaslight Anthem saa esiintymisvuoron Provinssirockissa sunnuntaina. Vuonna 2005 perustetun yhtyeen musiikkia on kuvailtu päivitetyksi Bruce Springsteenin ja The Clashin sekoitukseksi ja bändi on päässyt myös keikkailemaan itse ”Pomon” kanssa. Bändi on juuri saanut uuden albuminsa valmiiksi.

Bat For Lashes saapuu englannista pianonsa, bassonsa ja kitaransa kanssa viihdyttämään Provinssiyleisöä perjantaina. Bat For Lashes aka Natasha Khanin musiikki on kerännyt paljon huomiota ja häntä onkin pyydetty mukaan lukuisiin productioihin mm. debyyttialbuminsa musiikista tehtyyn fantasia-musikaaliin ja yhteistyöhön Radioheadin kanssa.

Neljä vuotta sitten Törnävänsaarella oli juhlavuoden tunnelmaa ja silloin koettiin myös upean, kanadalaisen Billy Talentin keikka, joka monen mielestän kuului yhdeksi tuon vuoden parhaista esityksistä. Nyt Billy Talent tulee takaisin. Bändi on julkaisemassa toukokuussa uuden albumin.

Lisäksi Provinssirockissa esiintyvät OFF! sekä Ewert and the Two Dragons.

Provinssirockin vahvistuneet artistit:

Pe 15.6. Nightwish, Snow Patrol (UK), Bat For Lashes (UK), M83 (FR), Example (UK), Amorphis, Eläkeläiset

La 16.6. Kyuss Lives! (US), Rise Against (US), Billy Talent (CAN), OFF! (US), Stam1na, Chisu

Su 17.6. Mastodon (US), Slayer (US), The Gaslight Anthem (US), Justice (FR), Ewert and the Two Dragons (EST), Jukka Poika & Sound Explosion Band

Kilpailut

Uusimmat