Whitney Houstonin kuolemasta on selvinnyt lisätietoja

13.02.2012 12:30 -

TMZ -sivuston mukaan lauantaina kuolleen laulajan keuhkoista löytyi vettä alustavassa ruumiinavauksessa. Tämä ei kuitenkaan näyttäisi olevan kuolinsyy.


Perheen lähteiden mukaan oikeuslääkärit arvioivat, että Whitney Houston ei kuollut hukkumalla ammeeseen, vaan mahdollisesti reseptilääkkeiden ja alkoholin yhteisvaikutuksista syntyneihin komplikaatioihin. 

Oikeuslääkäreiden mukaan laulajan keuhkoissa ei ollut tarpeeksi vettä, jotta kuolinsyy olisi ollut hukkuminen. Lähteiden mukaan Whitney olisi kuollut jo ennen hänen päänsä painumista upoksiin.

TMZ -sivuston lähteiden mukaan Whitneyn täti, Mary Jones, löysi laulajadiivan ruumiin kylpyammeesta. Hän oli laittanut Whitneyn esiintymismekon sängylle odottamaan ja poistunut noin puoleksi tunniksi. Kun Whitneytä ei kuulunut takaisin kylpyhuoneesta, Mary meni tarkistamaan onko kaikki kunnossa, ja veti Whitneyn pois ammeesta. Hän aloitti samalla elvytyksen.

TMZ -kertoo myös Whitneyn äidin järjestäneen laulajan ruumiin siirron Atlantaan tiistaiksi. Lähteiden mukaan ruumis voidaan lennättää, sillä ei ole näyttöä, että Whitney olisi joutunut henkirikoksen uhriksi.

Sekä kuolemansyyntutkijan virasto että Beverly Hillsin poliisilaitos tutkivat Houstonin kuolemaa.

LUE MYÖS:

Grammy-gaalassa muisteltiin Whitney Houstonia - katso tunnelmallinen esitys


(Radio Nova, TMZ.com)

 

Kilpailut

Uusimmat