Asiakaspalaute ajoi kirjastovirkailijat kapinaan - The Tädit syntyi!

08.02.2012 11:10 -

Järvenpään kirjaston naisvirkailijat päättivät näyttää, että monien mielipide hyssyttelevistä kirjastovirkailijoista on täysin väärä!

The Tädit  -ohjelma sai alkunsa varsin arkipäiväisestä sattumuksesta. Eräällä asiakkaalla oli ollut selvitettävänään kirjaston tiskillä asia, johon syystä tai toisesta piti palata myöhemmin. Asiakkaalta kysyttiin, kenen kanssa tämä oli asioinut. Vastaus oli ollut: - Se oli joku sellainen harmaatukkainen viisikymppinen. Kyseessä oli – yllättävää kyllä -  kirjaston nuorimpiin kuuluva virkailija, jolla on pitkä punainen tukka.

Koska asiakkaat näkevät kirjastotädit  aina tällaisina, todettiin, että tämä mielikuva voisi toimia ohjelman lähtökohtana.  Hankittiin kahdeksan samanlaista harmaata nutturaperuukkia ja vierailtiin ahkerasti paikallisilla kirpputoreilla, joista ihan kiitettävästi löytyikin tyylikästä ja sopivan väritöntä puettavaa.

Loppu onkin historiaa! The Tädit on saanut vankkaa suosiota keikoillaan! Heitä voi seurata myös Facebookissa tai Youtubessa.

Sari Seppälä jututti The Tädit -ryhmän Vienoa (Mintti Raassina). Kuuntele haastattelu:(Radio Nova, Järvenpää.fi)

Kilpailut

Uusimmat