Kasarimusikaali villitsee: jo yli 230 000 katsojaa!

12.09.2011 18:00 -

Hittimusikaalin Vuonna -85 menestys jatkuu: nyt lähtee kuudes esitysvuosi.

Tampereen Työväen Teatterin hittimusikaalin Vuonna 85 kuudes vuosi pyörähtää käyntiin 15. syyskuuta. Nyt nähtävä Vuonna 85 Remix Golden Turbo Platinum vie katsojat 80-luvulle Suosikin innoittamana nopeammin, korkeammalle ja voimakkaammin. Mukana on uusia biisejä manserockin mestareilta Juice Leskiseltä, Eppu Normaalilta ja Popedalta. Myös tarinassa on uusia käänteitä.

Uutena Pallen roolissa nähdään Puntti Valtonen, joka vuorottelee siinä Mikko Nousiaisen kanssa. Lavalla nähdään myös tutut tähdet kuten Sami Hintsanen, Petra Karjalainen, Petra Ahola ja Mika Honkanen.

Musikaalin visuaalista ilmettä on muutettu. Näyttelijät nähdään Marjaana Mutasen suunnittelemissa puvuissa ja Hannu Lindholmin lavastuksessa. Uusista koreografioista vastaa Reija Wäre.

Heikki Syrjän ja Riku Suokkaan kirjoittama ja Suokkaan ohjaama musikaali on säilyttänyt kärkipaikkansa suomalaisten musikaalien etunenässä. Se oli edelleen vuonna 2010 Suomen toiseksi katsotuin näyttämöteos. Musikaali pitää edelleen hallussaan TTT:n katsotuimman ja Suomen historian katsotuimman kotimaisen musikaalikantaesityksen titteliä. Katsojia sillä on ollut jo noin 233 000 ja esityksiä 307.

Katsomisennätystä pitää hallussaan tamperelainen Sari Forström, joka on nähnyt musikaalin pian sata kertaa. Fanien joukosta löytyy muitakin, joilla on takanaan jo kymmeniä esityskertoja.

(Radio Nova)

Kuva: Harri Hinkka/Tampereen Työväen Teatteri.

Kilpailut

Uusimmat